Ekonomiassistent med fokus på tjänstepensioner

Ekonomiassistent med fokus på tjänstepensioner

Till vår kund som är ett tjänstepensionsföretag söker vi nu en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag - med start i mitten av augusti och som initialt ska pågå till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Om du är noggrann och har ett stort intresse för att arbeta med siffror så kan detta vara ett tillfälle dig. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka din ansökan redan i dag.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar administration av pensionsutbetalningar - såväl den månatliga utbetalningen med löpande pensioner som den dagliga. Du kommer att stämma av beloppen, göra bokföringsunderlag och göra avstämningar av konton månadsvis och kvartalsvis. Vidare ingår administration av den årliga levnadskontrollen för utlandsbosatta pensionstagare och service via telefon. Teamet har ett nära samarbete med övriga grupper och avdelningar inom företaget.

Vem är du?

För denna roll ska du ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ha tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent där du har arbetat med bokföring, kontoavstämningar mot bank och skatt för privatperson. Då telefonen kommer att vara ett av dina arbetsverktyg är det bra om du har telefonvana från tidigare anställning. Det är även viktigt att du kan kommunicera helt obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Om du har arbetat inom försäkring, pensionsförsäkring eller skadereglering är det meriterande.

Som person ser vi att du är kommunikativ, social och har lätt för att samverka med andra. Du är ansvarstagande, flexibel och engagerad, har alltid kunden i fokus och är professionell i ditt bemötande. Du är driven och ser alla möjligheter att förbättra servicen till kunderna. Du kommer att arbeta i en grupp där det nära samarbetet mellan kollegerna är en förutsättning för att arbetet ska fungera.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.