Dansk/Norsktalande Kundtjänst inom ekonomi till kund i Solna

Dansk/Norsktalande Kundtjänst inom ekonomi till kund i Solna

Arbetar du inom kundtjänst idag? Har du studerat ekonomi på högskola eller Yrkeshögskla? Har du ett intresse för människor? Då kanske vi har tjänsten för dig!
Till en kund i Solna söker vi för ett konsultuppdrag en kandidat som vill arbeta med kundtjänst med inriktning mot ekonomiska frågor. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Uppdraget förväntas påbörjas i mitten på januari och kommer pågå i minst 2-4 månader, med stor möjlighet till förlängning!

Om tjänsten

Tjänsten passar dig som trivs med att bemöta människor och att skapa goda kundrelationer. Hos vår kund i Solna kommer du att arbeta i first line support och supportera kunder gällande leverantör-och kundreskontrafrågor, både genom telefon och mail. Du kommer bland annat att hantera leverantörsfakturor, kundreklamationer och påminnelser. Du kommer även att motta samtal från andra nordiska länder, vilket ställer höga krav på servicekänsla och att du kan kommunicera tryggt på engelska och gärna danska och norska. Placeringsorten för tjänsten är i Solna och arbetstiderna är 8-17. För oss är det viktigt att du trivs, därför erbjuder vi dig både friskvårdsbidrag, tjänstepension och givetvis tillämpar vi kollektivavtal.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller kundtjänst. För att passa hos oss ser vi att du som söker är en positiv, kommunikativ person som tidigare har erfarenhet av kundservice, gärna genom telefon. Eftersom vi hanterar stora flöden är det viktigt att du är flexibel, hands on och känner dig trygg i dig själv och tycker om att ta egna initiativ. Du är även noggrann, empatisk och en teamplayer som värnar om ett trevligt arbetsklimat. Vi finner det mycket meriterande om du talar norska eller danska!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (9 dagar kvar)