Ekonom till mindre bolag

Ekonom till mindre bolag

Vill du ha ett spännande deltidsjobb inom ekonomi? Är du affärsmässig och har en god förståelse för ekonomiska processer? Då kan denna tjänst vara något för dig! Vi söker nu en ekonomiansvarig till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50% med start omgående, uppdraget beräknas pågå på lång sikt med möjlighet till anställning. Urval och intervjuer sker löpande! Välkommen in med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Som ekonom kommer du att ha ett helhetsansvar för bolagets ekonomi, med stöd av ett en anlitad redovisningsbyrå.

Dina ansvarsområden kommer att bland annat vara:
  • Löpande bokföring och förberedande arbete inför bokslut.
  • Upprätta budgetar månadsvis samt presentera analys och budgetavvikelser.
  • Avstämningar av resultat- och balanskonton.
  • Hantera leverantörs-och kundreskontra.
  • Hantera löner.
I tjänsten kommer du att rapportera till bolagets VD.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har arbetat med kund- och leverantörsreskontra tidigare samt har kunskap inom redovisning. Som person är du analytisk och noggrann, med ett öga för detaljer. Du har förmågan att prioritera och disponera din tid för att hinna med dina uppgifter.

Vidare har du en serviceinriktad och ödmjuk inställning men kan på ett smidigt sätt vara tydlig och ärlig i din kommunikation. Du kan fatta också snabba beslut och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.