Driven ekonomiassistent till bolag i Gamla Stan

Driven ekonomiassistent till bolag i Gamla Stan

Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent med något års erfarenhet. Är du dessutom driven och engagerad? Då kan du vara den vi söker. Önskad start omgående och uppdraget förväntas pågå i sex månader, för rätt person finns möjlighet till anställning.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med kontering av fakturor och administration av attestflödet. Avdelningen hanterar stora flöden och stöttar enheter runtom i Sverige, d.v.s. att du agerar som support inom ditt expertområde till cheferna. Du kommer att vara en del av en liten ekonomiavdelningen, där man stöttar varandra. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utveckla arbetssätt och rutiner.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du trivs att samarbeta i team och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du relationsbyggande och förtroendeingivande samt gillar att ge service. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är engagerad i ditt arbete. Du är flytande i svenska i såväl tal som i skrift.

En hälsoinriktad livsstil och god samarbetsförmåga är förutsättningar som ytterligare stärker dina möjligheter att passa in och trivas inom teamet. På arbetsplatsen gäller även en "business dresscode" som ska följas.

Om Poolia

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.