Controller till statlig myndighet i City

Controller till statlig myndighet i City

Har du minst 3 års erfarenhet av arbete som Controller med arbetsuppgifter inom ekonomisk analys, verksamhetsstyrning- och uppföljning? I det här uppdraget krävs att du någon gång under de 3 senaste åren haft ekonomisk analys som en arbetsuppgift. Har du en högskoleutbildning och tidigare arbetat på en statlig myndighet? Då kan det här konsultuppdraget vara något för dig! Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och pågå ca 1 år framåt. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I uppdraget ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Stödja verksamheten med planering, budgetering och uppföljning.
  • Analysera resultat och bokslut samt delta i budgetuppföljningen.
  • Ta fram rapporter och löpande sköta rapportering.
  • Delta i myndighetens processer för verksamhetsplanering och uppföljning, samt intern styrning och kontroll, inklusive hantering av myndighetsövergripande risker.
  • Resor till myndighetens kontor i Kalmar kan förekomma.
Vem är du?

I den här förfrågan är det viktigt att du under de 3 senaste åren har arbetslivserfarenhet av ekonomisk analys då myndigheten kan komma att kontakta referenser i kontrollsyfte.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet som Controller. Det är starkt meriterande om du arbetat med controlling eller redovisning på en statlig myndighet. Du har goda kunskaper i Office-paketet och har tidigare arbetat i något ekonomisystem som Unit4/Agresso samt något planeringsverktyg.

Om verksamheten

Om Poolia
Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Förmåner
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (2 dagar kvar)