Controller till Global Child Forum

Controller till Global Child Forum

Global Child Forum söker en Controller för ett uppdrag på ca 6 månader på halvtid 50%. Som Controller hos Global Child Forum kommer du att ha ett övergripande ansvar för organisationens ekonomi och finansiering i syfte att dessa områden fungerar optimalt och bidrar till att förbättra stiftelsens totala effektivitet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag . Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som Controller kommer du att bland annat arbeta med verksamhetsplanering, budgetering, ekonomisk analys och rapportering. Du kommer att rapportera till VD, som du har ett nära samarbete med och även med övriga kollegor i teamet.
  • Leda och vidareutveckla ekonomisk planering och budgetering av verksamheten samt följa upp ekonomiska resultat.
  • Sköta den interna och externa ekonomiska rapporteringen liksom den ekonomiska uppföljningen av projekt.
  • Rapportskrivning och rapportering framförallt till ledning, styrelsen och finansiella partners, presentationer och uppföljning av ekonomiska resultat.
  • Utveckla och förvalta en effektiv inköpsprocess med utveckling och hantering av avtal med externa parter samt stöttning av projektledare vid viktiga inköp.
  • Säkerställa fortsatt utveckling av infrastruktur för redovisning och rapportering samt intern kontroll, tidsrapportering, projektredovisning och resursmanagement
  • Stöd och rådgivning till VD och ledningsgrupp gällande ekonomi, organisation och verksamhet.
  • Säkerställa att organisationen implementerar och genomför sina strategier i enlighet med vad som avsetts i budget, finansiella avtal och styrdokument.
Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och minst fem års arbetslivserfarenhet i en liknande roll. Du har generellt mycket god datorvana och är en erfaren användare av Excel och Power Point. Vidare är du inte rädd för att arbeta i nya system och komma med utvecklings- och förbättringsförslag. Du trivs med att arbeta självständigt, planera ditt arbete och själv driva arbetet framåt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Som person har du en mycket god analytisk förmåga, är noggrann och har ett stort intresse för sifferarbete. Du har god social kompetens och kan anpassa dig efter varierande situationer liksom hantera olika människor. Vidare har du en förmåga att se vad som krävs för att införa effektiva administrativa system, vilka bäst tjänar organisationens syfte.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 21 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.