Business Controller till bolag i Stockholm city

Business Controller till bolag i Stockholm city

Är du Business Controller idag, söker utveckling och vill göra det på ett av Sveriges ledande hälsoföretag? Detta är ett konsultuppdrag på heltid som är tänkt att starta omgående och väntas pågå i ca 5 månader.

Arbetsuppgifter

Som Business Controller driver du ditt arbete självständigt och arbetar nära Regionchefen. Tjänsten är bred med ett stort eget ansvar, huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • projektleda arbete med budget -och prognos
  • kontinuerlig uppföljning samt analys av nyckeltal
  • månatlig rapportering
  • medverka i både offerter och offentliga upphandlingar
  • fungera som stöd inom ekonomiska frågor till organisationen
Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad på universitet eller högskola inom ekonomi alternativt utbildad som diplomerad controller via IHM e.d.

Du bör ha mellan 2-4 års erfarenhet som Business Controller, är van att projektleda arbete med budget -och prognos och vill vidareutvecklas. Har du erfarenhet av konsultverksamhet eller företagshälsovård är det ett plus men inget krav.

Som person söker vi dig med stark egen motor och drivkraft. Du har ett stort intresse och engagemang för verksamhet, är självständig samt bildar dig en god förståelse för helheten. Du är affärsmässig, ställer frågor och vågar ifrågasätta. Då tjänsten är mycket utåtriktad och innehåller kontaktytor med flera olika andra kategorier personal är det viktig att du är kommunikativ, pedagogisk och serviceinriktad.

Vidare är du en van användare av Officepaketet, i synnerhet Excel, och vi ser gärna att du har erfarenhet av att använda Clikview eller motsvarande analysverktyg.

Om Poolia

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 21 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.