Poolia söker administratörer för spännande uppdrag

Poolia söker administratörer för spännande uppdrag

Är du redo att ta nästa steg i karriären och arbeta som konsult? Poolia önskar att utöka nätverket för kommande bemanningsuppdrag och söker nu administratörer, både dig med lång erfarenhet och du som är i början av din karriär, för uppdrag i Stockholmsområdet. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker profiler inom administration
  • Administratörer
  • Assistenter
  • Koordinatorer
  • Projektledare
  • Ordermottagare
  • Löneadministratörer
Vem är du?

Vi tror att du som söker har relevant utbildning och har några års erfarenhet från liknande roller. Som person är du social, driven och flexibel samt är van att arbeta självständigt. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är även meriterande om du är bekväm med att hantera engelska språket i din roll på arbetet.

Du kommer att trivas som konsult om du söker spännande uppdrag och vill bredda ditt kontaktnät.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.