Servicetekniker till Pool Store!

Servicetekniker till Pool Store!

Tjänstebeskrivning

Pool Store expanderar och söker nu en ny kollega som brinner för att ge kunder god service och som vill arbeta med spabad i världsklass. Är du ansvarsfull och har en ambition att växa inom företaget borde du läsa vidare i annonsen.

I rollen som servicetekniker erbjuder du företagets kunder en högklassig service. Dina arbetsuppgifter innefattar service/reparation av marknadsledande spabad på plats hos våra kunder.

Du kommer även att:
  • Ansvara för leveransen av spabad.
  • Genomföra god uppföljning, både under och efter leverans av produkt/service.
  • Följa upp garantier och fakturerar för utförda tjänster.
  • Uppdatera våra kunder i vårt CRM-system.
  • Ha kontakt med våra europeiska och amerikanska leverantörer.
Krav på person

För att lyckas i rollen som servicetekniker på Pool Store är du en problemlösare som tycker om kontakt med människor. Du har teknisk erfarenhet, gärna inom el eller VVS. Du är ansvarsfull och engagerad och gillar att göra det lilla extra för dina kunder. Körkort B samt svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med pooler och spabad. Till den här tjänsten vill vi framhäva att det är din personlighet och din vilja att lära samt utvecklas som kommer att vara avgörande. Hos oss är det absolut viktigast med rätt inställning.

Övrigt

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Lön: Fast.
Arbetstid: mån-fre 7-16 eller 8-17.
Plats: Vallentuna .
Förmåner: Tjänstepension, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag, årsbonus.

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Oscar Dahl på 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pool Store Sverige AB har funnits på marknaden sedan 2005. De har haft en mycket stark tillväxt och är nu en av de största leverantörerna inom pool och spa på den svenska marknaden. I dagsläget har de butiker i Stockholm (Kungens Kurva samt Täby), Göteborg, Malmö och Uppsala samt webbutik. Pool Store Sverige AB omsätter cirka 90 milj och är idag 21 medarbetare. Se även www.poolstore.se för ytterligare information.

Sökord: Pool Store, butik, servicetekniker, service, spatekniker, el, vvs, spa, spabad, kundservice, reparation.