Kock, Pontus In The Air, Arlanda

Kock, Pontus In The Air, Arlanda

Är du en stjärna på smaker? Är du en bra lagspelare?

Din roll

Som kock är du en väsentlig del i att göra den bästa kundupplevelsen. Här gäller att du har brinnande intresse för matlagning och ett glatt humör. Vi värnar om matlagning helt från grunden. Med hantverket kombinerat med snabb service i fokus. Tempot är högt och gästens upplevelse livlig och prisvärd. Nu söker vi förstärkning till vårt brasserie, Pontus in the Air, på Arlanda. Var med och joina vårt fantastiska team!

Vem är du

Du älskar att jobba med mat och klarar av ett högt tempo. Du har några års erfarenhet inom restaurang och ett tydligt personligt driv och engagemang. Som person är du glad, trygg i din roll och dig själv samt uppskattar att vara en del av ett team.

Din bakgrund

Erfarenhet: Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen, gärna några år som frukostkock.
Utbildning: avslutad kockutbildning på gymnasienivå eller motsvarande är meriterande
Språk: svenska och engelska i tal och skrift
Körkort: Ej ett krav men en fördel

Övrigt: vi ser gärna att du bor i närområdet; Uppsala, Sigtuna, Upplands Väsby, Märsta, Knivsta eller norr om Stockholm. Med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på Arlanda flygplats kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

Arbetsvillkor:

Start: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och extra. Varierande arbetstider samt helgarbete
Lön: enligt överenskommelse och reseersättning.

Placering: Arlanda, terminal fem.

Din ansökan:

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast 12 Augusti. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kan du maila dem till vår köksmästare trevor.cunningham@pontusfrithiof.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pontusfrithiof.com/pontus-in-the-air/
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pontus Frithiof startade sin första restaurang år 2000 och har idag verksamheter över hela Sverige, från Stockholm, Göteborg till Arlanda och Gotland. Som anställd hos Pontus Frithiof vill vi att du ständigt förbättrar och utvecklar en förmåga att varje dag göra något en aningens bättre än vad du gjorde i går. Pontus Groups grundläggande värden är: kvalitet, omtanke, personlighet, humor och en nypa flärd. Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal.