Foodrunner till Pontus In The Air, Arlanda

Foodrunner till Pontus In The Air, Arlanda

Har du snabba fötter? Är du en stjärna på service?

Din roll
Som foodrunner är du en viktig del i att göra den bästa kundupplevelsen. Här gäller både snabb service och snabba fötter för att hjälpa servisen att plocka disk och få ut maten till våra gäster. Nu söker vi förstärkning till vårt brasserie, Pontus in the Air, på Arlanda. Var med och joina vårt fantastiska team!

Vem är du
Du älskar att jobba med service och har ett intresse för mat och dryck. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom restaurang eller café, men är också medvetna om att du kommer väldigt långt på ren passion och vilja. Som person är du positiv, glad, uppmärksam på detaljer och älskar att arbeta med människor.

Din bakgrund
Erfarenhet: Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av café eller restaurangbranschen
Utbildning: avslutad gymnasieutbildning
Språk: svenska och engelska i tal och skrift
Körkort: Ej ett krav men en fördel

Övrigt: vi ser gärna att du bor i närområdet; Uppsala, Sigtuna, Upplands Väsby, Märsta, Knivsta eller norr om Stockholm. Med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på Arlanda flygplats kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

Arbetsvillkor:
Start: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och deltid. Varierande arbetstider samt helgarbete
Lön: enligt överenskommelse och reseersättning.

Placering: Arlanda, terminal fem.

Din ansökan:
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast 12 Augusti. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor:
Du kan maila frågor till ansvarig chef på Arlanda, Lena Olsson. lena.olsson@pontusfrithiof.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pontus Frithiof startade sin första restaurang år 2000 och har idag verksamheter över hela Sverige, från Stockholm, Göteborg till Arlanda och Gotland. Som anställd hos Pontus Frithiof vill vi att du ständigt förbättrar och utvecklar en förmåga att varje dag göra något en aningens bättre än vad du gjorde i går. Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal. Företagets grundläggande värden är: kvalitet, omtanke, personlighet, humor och en nypa flärd.