Säljare till Polypac i Tumba

Säljare till Polypac i Tumba

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en driven person som vill utvecklas inom försäljning i ett familjärt företag? Då kan det här vara rollen för dig!

Som säljare på Polypac får du vara med i hela processen från ax till limpa, du kontaktar företag, gör kundbearbetningar, gör behovsanalyser samt offerter och avslut, kort sagt så äger du hela affären. Du jobbar med en stor frihet under eget ansvar. Kunderna finns i hela Sverige med en koncentration till Stockholmsområdet och tjänstebil ingår i tjänsten.

Personprofil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en social och ambitiös person med ett starkt driv att vilja lyckas i sin roll. Vi ser även till övriga egenskaper såsom:

Att du är kommunikativ och social
Du har lätt att samarbeta med andra och är orädd för att hugga i när det behövs.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Är driven, ordningsam och har en vilja att göra affärer.
Lösningsfokuserad och är bra på att bygga relationer med stort engagemang.
Tekniskt intresse samt erfarenhet av försäljning är ett plus

B-körkort är ett krav.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Tumba

I denna rekrytering samarbetar Polypac med PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sofie Lindström på mailadress sofie.lindstrom@performiq.se

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Polypac "En serviceinriktad och familjär arbetsplats." Här är det högt i tak och korta beslutsvägar. Polypac AB bildades 1980 och är idag en väletablerad distributör av emballage och polyetenprodukter. Företaget har mycket gott renommé och gedigen kunskap som håller absolut högsta servicegrad. Polypac erbjuder allt från tuffare industriemballage till finare butiksemballage men du hittar även produkter för livsmedelsindustrin, bygg, städ och renhållning etc. Att skräddarsy och ta fram kundanpassade produkter är en del av vår styrka. Polypac är ett företag där kunder, anställda och samarbetspartners trivs och utvecklas tillsammans. Vi är ett företag som har ett mycket tätt samarbete mellan anställda och en positiv stämning. Kontor och Lager är beläget i Tumba.

Läs mer här: https://polypac.se/