Integration- and master data specialist

Integration- and master data specialist

Vill du vara med på en ny spännande era på ett globalt bolag med stor tillväxt? Vill du vara med och utforma en ny central roll för att arbeta med systemintegrationer och master data? Har du erfarenhet av att tidigare ha arbetat med systemintegrationer och skapat dig kunskap inom APIer? Strålande, sök då tjänsten redan idag!

Om företaget

Polygon är den marknadsledande aktören i Europa inom skadebegränsning, utredning och temporär klimatkontroll. Det innefattar att de hjälper sina kunder med att förebygga och lösa vatten-, brand- och fuktskador samt miljöproblem i alla typer av byggnader.

Polygons globala verksamhet har över 6500 medarbetare i 16 länder och har under 2021 utfört 420 000 kunduppdrag. I Sverige har de huvudkontoret centralt i Stockholm med ca 35 medarbetare.

Om tjänsten

I den här tjänsten kommer du att få vara med och utforma en ny central roll hos Polygon. Du kommer att arbeta med Polygons centrala system som tar in arbetsförfrågningar och hantera anrop externt och internt mot ERP-systemet som central punkt. Då Polygon har en hög tillväxt och förvärvar andra bolag behöver de nu en Integration- and master data specialist som kommer att arbeta med systemintegrationerna och konsolidering vid förvärv, samt ansvara för att förbättra och effektivisera befintligt integrationssystem. Vidare ingår det att säkra API-hanteringen, ta ansvar för och förvalta systemet, ta in nya krav och arbeta med fortsatt utveckling.

Du kommer även att arbeta med Polygons master data-modell och hur man på bästa sätt hanterar den. Utbildning och kompetensutveckling är viktigt i rollen, där du ges möjlighet att växa och forma tjänsten i din riktning.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i den här tjänsten har du tidigare arbetat med systemintegrationer och skapat dig kunskap inom API:er, tex Restful. Du besitter generell kunskap om IT-arkitektur och känner dig trygg med och gillar ny teknologi. Vidare har du med dig ett grundläggande säkerhetstänk för att bygga lösningar på ett säkert sätt från början.

Har du arbetat med iPaaS-lösningar är det starkt meriterande.

Du kommer att verka i en organisation där empati, högt i tak och kvalité i arbetet värderas högt. Du uppskattar sannolikt att leverera tekniska lösningar av god kvalitet och tycker det är spännande att arbeta i en krossfunktionell roll med flera kontaktytor. Slutligen talar och skriver du engelska obehindrat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Arbetstid: Heltid vardagar
Tjänsten är en direktanställning till Polygon.

Urval sker löpande, och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor gällande tjänsten?

Tveka då inte att höra av dig till ansvarig rekryterare:
Sofia Lundgren, Talent Acquisition Manager, sofia.lundgren@acely.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, IT-Arkitektur, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Acely AB
Sista ansökningsdag 18 sept 2022 (31 dagar kvar)