Fullstack-Utvecklare

Fullstack-Utvecklare

Om Tjänsten

Polhem PR söker just nu en full stack-utvecklare till vår digitala avdelning, på vårt kontor i centrala Stockholm.

Som full stack-utvecklare hos oss kommer du främst arbeta med att utveckla digitala lösningar som skapar värde och effektiviserar vardagen för våra kunder så väl som våra egna medarbetare.

Din Profil

Vi söker dig som är passionerad kring utveckling och har några års erfarenhet av utveckling i PHP, ramverket Laravel, Javascript, och MySQL.

Vi ser gärna att du även har goda kunskaper inom Node JS, Linux, Amazon Web Services,, då du som full stack-utvecklare kommer få ta ett helhetsgrepp kring alla våra system och våra molnbaserade applikationer.

Som person har du ett genuint intresse av utveckling och teknik men har även förståelse för verksamheten och affärsnyttan i det du skapar.

Du kan kombinera prestigelöshet och kvalitetsmedvetenhet i utförande av dina arbetsuppgifter.

Vi tror också att du är en person som har lätt för att samarbeta med dina kollegor så väl som våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Joel Backlund
Telefon 0707530121
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Polhem PR är idag ett av norra Europas ledande PR-företag inom mode-, design- och heminredningsbranscherna. Vi hjälper våra kunder med presskontakter genom att utforma PR-planer, skriva nyhetsbrev, förmedla pressprover och bilder samt organisera pressvisningar och andra PR-events. Vi jobbar aktivt med TV och olika kända personer. Bland våra kunder finns både ledande kedjeföretag, internationella varumärken och mindre företag.

Vårt företag har kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn,
Oslo, Helsingfors, Tallinn, Vilnius, Riga och Warszawa. Verksamheten vid kontoren leds av kvalificerade PR-medarbetare som har mycket god kontakt med pressen. Vårt presskontor i Stockholm ligger centralt på Sveavägen 31.