Ekonomiassistent till Polarbear Group

Ekonomiassistent till Polarbear Group

Dina arbetsuppgifter

Vår kund expanderar och söker nu en Ekonomiassistent till sitt kontor i centrala Stockholm. I din roll arbetar du med löpande redovisning och du hanterar de svenska bolagen inom koncernen. I rollen ingår även hantering av kund-och leverantörsreskontra. När du utvecklas i rollen kan tjänsten även innebära andra förekommande arbetsuppgifter inom en ekonomiavdelning.

I din roll rapporterar du till CFO. Arbetstiderna är 8-17 och företaget sitter i ljusa lokaler på Sveavägen 33.
Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Polarbear Group.

Din profil

Vi söker dig som har läst ekonomi på gymnasienivå och är nyexaminerad ifrån ytterligare påbyggnadsutbildning inom redovisning. Du har systemvana med goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel, samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann och engagerad i ditt arbete med en positiv och utåtriktad attityd. För att trivas i rollen har du lätt för att prioritera samt att du är prestigelös, vilket gör att du gärna hjälper till där det behövs. Vi ser även att du är noggrann och ansvarsfull, samt har en vilja att fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi och system.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Polarbear Group är en koncern som ligger i absolut framkant vad det gäller grossisttjänster för trafikmarknaden, då med fokus på bolag inom SEO, affiliate- och domänindustrin. Bolaget agerar på en internationell marknad men med tyngdpunkt på Europa och USA. Bolaget är inne i en expansiv tillväxtfas.

Vad innebär en tjänst inom Polarbear Group? Vi tror på principen att ju roligare man har det på jobbet, desto bättre presterar man. Det är också den enskilt största förklaringen till vår framgång. Vi sitter i mycket fräscha och öppna lokaler vid Hötorgets T-banestation. Vi åker på resor och har roligt tillsammans och naturligtvis erbjuder vi också kunkurrenskraftiga löner.