Junior Talent Manager

Junior Talent Manager

Vi växer och letar nu efter dig som är i början av din karriär och som villutvecklas inom rekrytering och Talent Management på ett prestigelöst bolag med högt i tak.

Din roll

Som Junior Talent Manager har du en central roll påvår fortsatta tillväxtresa. Du ansvarar för att sätta upp och genomföra strategier för att hitta, kontakta och attrahera kandidater till Polar Cape på bästa möjliga sätt. Du är även med och bygger upp vårt Talent område med fokus på competencemanagement och employerbranding och vi ser gärna att du trivs i en roll där du får ta eget ansvar och driva dina processer framåt.

I denna roll arbetar du tätt tillsammans med vår HR Business Partner och tillsammans arbetar ni efter våra värderingar; kvalitet, flexibilitet och integritet.

Vem är du?

Vi vill hitta Sveriges bästa konsulter och för att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för rekrytering och IT. Hos oss får chansen att ta ägandeskap från dag 1 och vi ser gärna att du kommer med egna initiativ och trivs på ett bolag där du får vara med och påverka. Som person är du prestigelös, ödmjuk och gillar att ha roligt på jobbet.

Vi ser att du har följande:

  • Tidigare erfarenhet av search / rekrytering och marknadsföring / sälj.
  • Relevant utbildning inom beteende-, personalvetenskap eller liknande.
  • En positiv inställning

Är du vår nya Junior Talent Manager? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ellinor Fröidstedt
Telefon 0046736121036
Email Mejla Ellinor Fröidstedt
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.polarcape.com
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

We are ranked as the No.1 workplace in Europe by the Great Place to Work Institute! Creating an outstanding workplace to be a consultant is in our DNA. It's also our business strategy.

Polar Cape seeks to exceed client expectations, which means we need the best consultants. That's why we are creating a genuinely engaging work environment for IT consultants where they can learn, share, and grow.