Säljare Dagligvaruhandeln (DVH) till Plivit Trade AB – Region Stockholm

Säljare Dagligvaruhandeln (DVH) till Plivit Trade AB – Region Stockholm

Vill du vara med på vår resa och föra in Plivit Trades produkter in i det svenska folkhemmet? I så fall är detta något för dig!

I rollen som säljare hos Plivit Trade ansvarar du för resultatet på ditt distrikt och dina kunder. Dina kunder är dagligvarubutiker där våra kunder är City Gross, Coop, Ica, Willys och Hemköp. Rollens primära fokus är att identifiera och etablera nya kundrelationer, samt behålla och utveckla befintliga kundrelationer.
  • Besöka butiker och säkerställa sortiment, sälja in övrigt sortiment och nyheter
  • Skapa merförsäljning genom kreativa idéer och skapandet av kampanjer
  • Arbeta med uppföljning på alla aktiviteter på ett strukturerat sätt
Vi söker dig som har ett öga för produktplacering och har ett kreativt fokus för att öka försäljningen av produkterna!

Vi tror att du är en person med erfarenhet från dagligvaruhandeln, antingen som tidigare säljare av dagligvaror eller från avdelningsansvar i butik. Du har några års erfarenhet av försäljning med dokumenterat goda resultat.

För att passa som säljare på Plivit Trade krävs att du är målinriktad och duktig på att arbeta självständigt och med eget resultatansvar. Du tar eget ansvar för dina säljmål och planerar dina besök. Du är en affärsorienterad säljare som kan omsätta strategier till genomförande på alla Plivit Trades produkter och du förstår våra kunders utmaningar.

Som person är du förtroendeingivande, professionell och duktig på att utifrån kundbehov föreslå lösningar som skapar långsiktiga och lönsamma affärer.

Du kommer att få tillgång till tjänstebil och din region omfattar butiker från Stockholms innerstad, samtliga Stockholms kranskommuner, inklusive Södertälje i söder. I norr vänder du vid Uppsala. Du utgår från ditt hem där du även har ditt kontor. Vi ser att du bor och utgår från
Stockholmsområdet, alternativt i någon stad inom denna regionsindelning för att effektivisera tiden kopplat till resor för butiksbesök. I din roll som säljare rapporterar du direkt till
Försäljnings- och Marknadschef i Västervik.

Har du någon form av eftergymnasial utbildning inom sälj eller marknadsföring är det meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt B-körkort. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Försäljning- och marknadschef Johan Siljreus eller skicka in din ansökan. Vi vill ha din ansökan senast den 1:a november 2019.
Mer info
Kontaktperson Johan Siljreus
Telefon 0706400820
Email Mejla Johan Siljreus
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.plivit-trade.com
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plivit Trade AB är Sveriges ledande grossist av mat från södra Europa! Vår konkurrenskraftiga, kompletta bredd på över 1000 produkter från ca 30 av Europas största tillverkare gör oss attraktiva för både etablerade kedjor, grossister och privata butiker i hela Skandinavien. Plivit Trade är idag ca 35 medarbetare, varav ca 15 medarbetare inom marknad och sälj med en omsättning på 250 MSEK i Sverige. Huvudkontoret och lager är placerat i
Västervik.