Mediasäljare Plaza Magazine, Plaza Uomo samt Plaza Kvinna

Mediasäljare Plaza Magazine, Plaza Uomo samt Plaza Kvinna

DRIVNA SÄLJARE SÖKES TILL Plaza Magazine/Plaza Uomo och Plaza Kvinna / Plaza Publishing Group AB

Vi söker även dig som kan börja omgående nu i vår! Vi erbjuder fast lön, provision och bonus. Maila idag till rekrytering@plazapublishing.se

Vi söker säljare som vill vidareutveckla Plaza Publishing Groups affärer, såväl i print som på nätet och via event, samt göra djupare samarbeten och hitta nya kunder. Du är självfallet motiverad till att starta och avsluta affärer. Kraven på dig kommer att vara höga men så blir även ersättningen vid goda resultat. Du kommer att jobba i ett härligt gäng med högvalitativa titlar. Vi sitter i ljusa lokaler i i Frösundaviks Allé (Haga parken i fd. SAS huvudkontor)

Om tidningen vi söker säljare till:

Plaza Magazine: Plaza Magazine är ett stilmagasin grundat 1994. Det var en av få tidningar som nu i Februari 2019 ökade sina läsarsiffror enligt Orvesto till 73.000 läsare/nummer. (Ökade mest i Sverige) Tidningen som dels finns i tryckt version och i digitala upplagor handlar om mode, inredning och design. Här skall du som annonssäljare bland annat prata med världens största varumärken som annonserar här; Louis Vuitton, Chanel, Hugo Boss, Range Rover osv. men även alla de annonsörer i Sverige som vill synas mot denna målgrupp som läser Plaza.

Plaza Uomo; Ett stilmagasin för män. En av få tidningar i Sverige som även finns i en engelsk version som säljs i 48 länder över hela världen. Om du gillar stil, är intresserad av mode som består av kostymer, kavajer, skjortor så är du här du ska jobba. Kanske mer en passion än ett jobb faktiskt.

Plaza Interiör:
Plaza interiör är tidningen som sätter fart på dina drömmar! Alltid fullproppad med det senaste från inredningsvärlden, shoppingtips, inspirationsjobb och reportage. Naturligtvis bjuder vi även på en skön mix av hem att avundas, och hem att känna igen sig i.

Plaza Kvinna: Mode & Skönhetstidningen som är en av Sveriges största. Utkommer 1 ggr/månad sedan 1994.

Arbetsbeskrivning:
Driva försäljning i den tidskrift, mediaplattform du jobbar med via telefon, kundbesök och event.
Du skall arbeta organiserat och strukturerat för att nå uppsatta säljmål.
Ha ett deadlineansvaret, dvs kunna slutföra projekt inom den tid som är uppsatt.
Ta ansvar för din egen budget/prognos och egen försäljning.
Underhålla befintliga och nya kunder på ett professionellt sätt.
Du skall ha jobbat med försäljning (ett krav), kanske gått säljskola (media säljutbildning, Arndt säljskola, eller liknande) Du brinner för försäljning och tycker det är det roligaste som finns.

Så här söker du:
Du skriver ett första mail med en intresseanmälan samt:
En presentation om dig själv samt cv.
Vilken tidning/tjänst du söker.
Referenser

Plaza Publishing Group AB/Station 5 AB/FWT Publishing AB är tre tidningsförlag under samma paraply. Vi ger ut 18 magasin inom allt ifrån:

    • inredning, arkitektur och design. (Plaza Interiör , Plaza Deco, Hem Ljuva Hem)


    • skönhet. (Plaza Kvinna), mode (Plaza Magazine, Plaza Uomo & Plaza Kvinna) mat (Gourmet) och livsstil (Plaza )


Egenskaper vi söker:
Du har en egen motor. Du får saker gjort, utan att någon behöver säga till dig vad du skall göra.
Du har en hög motivation och ett starkt driv. Du är helt enkelt en person med mycket positiv energi. En bra säljare drivs av att tjäna bra med pengar. Det är en merit att du har sälj erfarenhet inom annonsförsäljning eller liknande.
Du älskar att göra affärer och föra dialog med kunder per telefon och i möten och jobbar både effektivt och strukturerat med att hantera deadlines.
Du har en förmåga att tänka kreativt, hitta nya annonslösningar, optimera affären samt se kundnyttan i olika lösningar.
Egenskaper vi söker:
Du har en egen motor. Du får saker gjort, utan att någon behöver säga till dig vad du skall göra.
Du har en hög motivation och ett starkt driv. Du är helt enkelt en person med mycket positiv energi. En bra säljare drivs av att tjäna bra med pengar.
Det är en merit att du har mediesälj erfarenhet inom annonsförsäljning eller liknande.
Du älskar att göra affärer och föra dialog med kunder per telefon och i möten och jobbar både effektivt och strukturerat med att hantera deadlines.
Du föredrar att jobba med ett eget ansvar för din egen försäljning
Du har en förmåga att tänka kreativt, hitta nya annonslösningar, optimera affären samt se kundnyttan i olika lösningar.
Karriärdriven är något som är viktigt för dig.
Du har en förmåga att växla mellan kvantitativ och kvalitativ bearbetning.
Du söker efter att få jobba i ett medelstort företag där du har möjlighet att ta större eget ansvar och vara flexibel.
Du vill jobba med tidningar där kunderna är positivt inställda och att du känner en stolthet att representera just den tidningen eller media du jobbar för.

    • Det är en fördel om du har viss kunskap och framförallt intresse sedan tidigare av t.ex. inredning eller mode.


Du bör vara pigg på att lyfta luren och ringa, både kunna göra snabba avslut samt gilla att jobba relationsbyggande och tänka långsiktigt. Du bör vara engagerad, t.ex. genom att ständigt vilja lära dig nya saker om mediabranchen och om våra kunders brancher.

Krav:
Du kan och vet att du är en säljare.
Du är duktig på att kommunicera i tal och i skrift.
Du har helst jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Om du jobbat med annan försäljning tidigare (i butik eller sålt annat så skall du ha insikt i hur annonsförsäljning fungerar att det är du som måste kontakta kunden och berätta om vår produkt).
Mer info
Kontaktperson Therese Dahlgren
Email Mejla Therese Dahlgren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.plaza.se
Sista ansökningsdag 26 apr (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plaza Publishing Group AB/Station 5 AB/FWT Publishing AB är tre tidningsförlag under samma paraply. Vi ger ut 18 magasin inom inredning, arkitektur, design, skönhet, mode, mat och livsstil

Vi har idag ca 45 anställda inom företaget. Ett stort kunnande inom tidningsproduktion och annonsförsäljning gör oss till en utvecklande arbetsgivare med visioner.

Enligt Orvesto samt andra läsinstitut läser cirka minst 500.000 personer företagets titlar varje månad. Förlagets TS upplaga i Sverige visar på cirka 100.000 sålda exemplar per månad, dvs såld upplaga/månad/nummer. Det innebär att förlaget säljer cirka 4 tidningar i minuten, året runt, dygnet runt. Plaza Publishing Group AB, Station 5 AB, FWT AB omsätter i Skandinavien cirka 50miljoner kronor.