Plantagen söker serviceinriktade säljmedarbetare till pop-up butik i Farsta under högsäsong!

Plantagen söker serviceinriktade säljmedarbetare till pop-up butik i Farsta under högsäsong!

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.
Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.
Tack vare våra drygt 1700 engagerade medarbetare med en passion för växter och mötet med kunden kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar, vilket vi är väldigt stolta över.
Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

På Plantagen ska våra kunder få ett kundbemötande och en köpupplevelse i världsklass. Som säljmedarbetare hos oss kommer du att vara Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och positiva attityd är viktigt så att kunden känner sig välkommen hos oss.

Älskar du försäljning och kundservice? Har du en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill jobba med!

Nu söker vi dig som vill jobba hos oss som säljmedarbetare i vår härliga pop-up butik i Farsta under högsäsong.

Arbetsuppgifter
Som säljmedarbetare hos oss är huvudfokus att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse både inomhus och utomhus. Några exempel på vad det kan innebära:
  • Kassarbete; där du aktivt arbetar med att ge våra kunder ett riktigt bra avslut på sin köpupplevelse
  • Sälj-och kundvägledning
  • Vattning och skötsel av växter
  • Varupåfyllning
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter i butik
Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Du har känsla och intresse för kundservice samt förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Tidigare erfarenhet från detaljhandel och/eller servicebranschen är meriterande och har du tidigare erfarenhet av kassaarbete så är det ett stort plus. Självklart har du intresse, och gärna erfarenhet, inom plantagens ämnesområde - växter! Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som säljmedarbetare hos oss är du utåtriktad och social och ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor. Eftersom vi på Plantagen älskar att göra goda affärer så utgår vi från att du är resultatorienterad och målmedveten och att du, precis som vi, drivs av försäljning

Du förstår också vikten av god kundservice och du önskar alltid kunden välkommen med ett leende. Att möta nya människor är något du tycker är kul och du söker gärna upp kunden. Du är positiv och har inställningen att ingenting är omöjligt och delar gärna med dig av dina tips och råd gällande växter till båd kunder och kollegor.

Vi erbjuder

Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja, där en av dina viktigaste uppgifter är att ge våra kunder det bästa intrycket och upplevelsen av Plantagen.

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Lön enligt kollektivavtal

Arbetet innebär varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår pop-up butik i Farsta. Tjänsten är på 15-20 timmar/vecka under perioden 25/3 till 31/8. Det är viktigt att du som kandidat är tillgänglig under hela säsongen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer informatiosn och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med växter och Plantagen blir bättre med dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)