Paralegal till Plana Juridiska i Stockholm

Paralegal till Plana Juridiska i Stockholm

Är du paralegal eller administratör och har intresse för ekonomi? Sök rollen till Plana Juridiska i Stockholm redan idag!

Söker du efter en serviceinriktad och administrativ roll med inslag av fakturering och ekonomi? Trivs du med att arbeta med flera projekt/arbetsuppgifter parallellt? Har du även ett öga för detaljer och gillar att använda din analytiska förmåga? Plana Juridiska söker nu en paralegal till deras kontor i Täby Centrum. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen hos Plana Juridiska kommer du att få en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar. Du kommer att få arbeta nära dina kollegor som är jurister och controllers och stötta dem administrativt i olika ärenden. Du kommer även att ha nära kontakt med företagets klienter och deras samarbetspartners. Här blir du en del av ett spännande och utmanande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor. Du kommer att ingå i ett team om 4 administratörer där ni alla delar samma typ av arbetsuppgifter och där samarbete och prestigelöshet står i fokus.

Tjänsten är på heltid med 40h arbetsvecka och kontorstider 08.00 - 17.00.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som paralegal kommer du arbeta med att:
  • Stötta jurister och controllers med administrativa göromål såsom klientmedelshantering, hantera förfrågningar från klienter, korrekturläsning, utskick av information, besvara mail m.m.
  • Ansvara för att följa upp betalflöden samt scanna in och godkänna fakturor
  • Sköta betalningar direkt till leverantörer samt överföringar till transaktionskonton
  • Spara kvittenser, ta fram rapporter och sammanställa information i rapporter
  • Ansvara för den mail-inkorgen
  • Ta emot samtal och besvara förfrågningar från klienter, borgenärer och myndigheter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Plana Juridiska.Tjänsten är på heltid och tänkt att starta så snart rätt person är på plats. Plana Juridiska är ett dynamiskt företag där förändring och nya utmaningar är en del av vardagen. Man satsar på sin personal och förutom marknadsmässig lön och möjlighet till månatlig bonus, anordnas teambuildingaktiviteter för att stärka den sociala gemenskapen.
Kontoret är beläget i mycket fina lokaler mitt i Täby Centrum med närhet till Roslagsbanan och flertalet busslinjer. Det finns även möjlighet till fri parkering.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och kanske är nyexaminerad paralegal? Har du tidigare erfarenhet av en liknande administrativ tjänst med inslag av ekonomi och fakturering är det meriterande. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska obehindrat både i tal och skrift. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet, och framförallt i Excel.
Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du är van vid högt tempo och van att hantera många uppgifter samtidigt. Du har en hög servicekänsla och integritet i samverkan med både klienter och kollegor. Du är trygg i dig själv och gillar att verka i en professionell men ändå familjär miljö.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/