Redovisningsekonom till spännande säkerhetsbolag!

Redovisningsekonom till spännande säkerhetsbolag!

Om företaget
Vår kund är en aktör inom säkerhetsbranschen och hjälper större företag och organisationer med deras säkerhetslösningar. Vår kund har kontor på flera orter i Sverige och har över 3000 medarbetare. I Stockholm sitter de i fina lokaler i Västberga

Om tjänsten
Till vår kund söker vi nu en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sex månader fram, med goda chanser till förlängning eller överrekrytering till vårt kundföretag. I tjänsten ingår bland annat:
  • Månadsbokslut inkl. rapportering till moderbolag i Norge
  • Löpande redovisning och diverse administration i SAP
  • Årsbokslut med tillhörande årsredovisningar och ev. skattedeklarationer
  • Behjälplig i deras Controllerteam med diverse analyser mm.
  • Behjälplig i deras teknikadministration med ekonomisk uppföljning av projekt inklusive successiv vinstavräkning
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Som redovisningsekonom hos vår kund behöver du känna dig trygg inom redovisningsområdet, varför vi ser att du har ca 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare har du arbetat mycket i SAP och då gärna i version 6.0. Du är även duktig i Excel samt har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och analytiskt. Vidare trivs du bra med att arbeta självständigt men även tillsammans i team.

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.
Mer info
Kontaktperson Alexandra Ärlestål
Telefon 08-586 22 718
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.