Nordisktalande kundservicemedarbetare till Life Technologies

Nordisktalande kundservicemedarbetare till Life Technologies

Företaget
Life Technologies är ett internationellt företag som är verksamma inom laboratoriebranschen, med kunder inom flera olika verksamheter som kemilabb, skolor och läkemedelsföretag. De arbetar både med utveckling och produktion av produkter samt ger support och service till sina kunder och sitter i fina lokaler på Kungsholmen.

Tjänsten
Vi söker nu en finsktalande kundservicemedarbetare till Life Technologies för ett vikariat på ca. 1 år. Gruppen består av åtta kollegor samt ansvarig chef. Du kommer i denna roll att få ta hand om deras finsktalande kunder men även hjälpa till inom de andra nordiska marknaderna (Sverige, Norge & Danmark). Här kommer du att hjälpa till med olika förfrågningar från kund per telefon, ca. 10 samtal per dag. Här kommer du att hantera frågor som rör orderstatus, webbsidan samt hjälpa företagets säljare i olika ärenden. I denna roll kommer du även att vara avbytare i deras växel vid lunch samt under ledighet. Utbildning av växelsystemet Avaya kommer du få ute hos kund.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och du anställs av Placera Personal och arbetar som konsult hos Life Technologies, uppdraget sträcker sig ca.1 år framåt med start omgående.

Kvalifikationer
Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för tjänsten:
  • Du behärskar finska flytande i tal och skrift (alt. norska eller danska)
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Du har god datorvana och behärskar Officepaketet
  • Gärna erfarenhet av service och administration
Personligt
För att passa i rollen hos Life Technologies ser vi att du är driven och vill utvecklas i en kundservicetroll. Vidare är du social och kommunikativ, har rätt inställning och gillar att ha kul på jobbet!

Varaktighet/Arbetstid
Heltid, 38,8 h/v.
Start: Omgående
Varaktighet: konsultuppdrag på 1 år
Arbetstider: Mån-Fredag 8-16:45
Placering: Kungsholmen

Intresse för tjänsten?
Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Nyckelord: kundservice, kundtjänst, administration, finska, nordiska språk
Mer info
Kontaktperson Charlotte Ekenstam
Telefon 08-586 22 708
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.