Kredithandläggare till välkänt bolag på Kungsholmen

Kredithandläggare till välkänt bolag på Kungsholmen

Om bolaget
Till vår kund söker vi nu en Kredithandläggare. Företaget är välkänt inom sin bransch och sitter i fina lokaler på Kungsholmen. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och arbeta tillsammans med ett team på ca 8 personer. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, vilket innebär att du anställs av Placera Personal och arbetar ute hos vår kund. Start omgående och ca 6 månader fram med goda chanser till förlängning.

Om tjänsten
I rollen som Kredithandläggare kommer du att arbeta med krediter gentemot företagskunder inom affärsområdet Marknad & försäljning. Det innebär bland annat många kundkontakter och ett nära samarbete med försäljningsorganisationen. I rollen får du stort utrymme att komma med nya idéer.

Du kommer bland annat att:
 • Analysera och kreditbedöma nya och befintliga kunder på den svenska och norska marknaden
 • Självständigt besluta i kreditärenden inom egen beslutanderätt
 • Hantera kreditlimiter och kontrollera kreditutnyttjande
 • Ha mycket kundkontakt och mycket kommunikation både externt och internt
 • Medverka i projekt
 • Arbeta med portföljanalys
 • Dokumentera avdelningens processer och rutiner
Kvalifikationer
För att passa i rollen som Kredithandläggare ser vi att du har följande kvalifikationer:
 • Minst tre års erfarenhet av kreditbedömning av företagskrediter
 • Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt grundläggande kunskaper i obeståndsjuridik
 • Goda kunskaper i Office-paketet och analysverktyg, gärna M3 ERP och WM-card kortsystem
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Personligt
Som person är du social, ansvarstagande och har fallenhet för att ge god service. Du arbetar självständigt och känner dig trygg med att ta egna beslut. Du är även analytiskt lagd och arbetar gärna proaktivt och initiativrikt.

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.
Mer info
Kontaktperson Alexandra Ärlestål
Telefon 08-586 22 718
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.