Junior rekryteringsspecialist till Advisa

Junior rekryteringsspecialist till Advisa

Företaget
Advisa grundades 2011 och har som mål att hjälpa privatpersoner spara pengar på sina lån. Vi har sett att många av oss betalar mycket mer än vi borde för våra lån. Det beror till stor del på att få vet om att de kan ersätta sina lån eller tycker att det är omständigt att göra det. Genom enkla och säkra lösningar gör vi det möjligt för alla att snabbt byta ut eller omförhandla befintliga lån.

Tjänsten
För Advisas räkning söker vi en junior rekryterare som vill växa in i rollen som rekryteringsspecialist hos Advisa. Du kommer tillhöra HR-avdelningen och arbeta med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa, vilket innefattar behovsanalys, kravprofil, annonsering, intervjuer, tester och referenstagning. Du kommer arbeta brett med olika roller inom företaget och ha många interna kontaktytor med både HR och avdelningschefer.

Tjänsten gäller en direktrekrytering på heltid till Advisa, men alla frågor kring tjänsten besvaras av Placera Personal.

Kvalifikationer
För att passa i roller som junior rekryteringsspecialist hos Advisa ser vi att du har följande bakgrund:
  • Kandidatexamen med inriktning mot personal och arbetsliv
  • Arbetslivserfarenhet inom service, kan vara extrajobb/sommarjobb
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet av rekrytering ser vi som meriterande
Personligt
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en kommunikativ person som har lätt att hantera olika typer av människor. Du är effektiv och drivande i ditt arbete och har lätt för att hantera flera olika uppgifter parallellt.

Intresse för tjänsten?
Låter tjänsten intressant? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt.

Placera Personal som rekryteringspartner
Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

Sökord: junior rekryterare, rekryterare, junior rekryteringsspecialist, personal och arbetsliv
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Placera Personal
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 8 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.