Grafisk Formgivare för spännande tjänst till Svensk Byggtjänst

Grafisk Formgivare för spännande tjänst till Svensk Byggtjänst

Är du Svensk Byggtjänst nästa grafiska formgivare?
Till huvudkontoret i centrala Stockholm (Odenplan) söker vi en person med start i april 2019. Svensk Byggtjänst erbjuder dig en stimulerande tjänst som grafisk formgivare i en spännande kunskapsintensiv miljö. Vi är det enda förlaget i Sverige som ger ut kvalificerad facklitteratur för hela byggsektorn och ger ut ca 25 nya böcker varje år. Vår litteratur vänder sig till yrkesverksamma inom samhällsbyggnadssektorn så som byggherrar och entreprenörer, arkitekter och projektörer, konsulter och egenföretagare.

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 200 MSEK och är ca 95 anställda.

Tjänsten:
I rollen som Grafisk formgivare tillhör du ett team som tillsammans arbetar med Svensk Byggtjänst litteratur. I din roll arbetar du med att skapa Svensk Byggtjänst böcker från manus till en tilltalande grafisk helhet enligt satta riktlinjer. Du arbetar med formgivning, bildbearbetning, illustrationer och slutligen leverans av original till tryck samt produktion av e-böcker. Du är en viktig del av Förlaget och jobbar tätt ihop med våra förlagsredaktörer och har tillsammans med dessa ett övergripande ansvar vad gäller vår litteratur. För denna tjänst blir du direktrekryterad av Svensk Byggtjänst.

Kvalifikationer
För att passa denna tjänst ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer
  • Du har praktiskt erfarenhet av liknande arbete
  • Du arbetar obehindrat i InDesign, Photoshop och Illustrator.
  • Du har goda kunskaper i officepaketet, främst Word och Excel.
  • Dina svenskkunskaper är flytande i tal och skrift då det krävs i rollen
  • Meriterande om du har en utbildning inom grafisk design eller liknande
  • Meriterande om du har erfarenhet inom copywriting
Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt samt ett öga för detaljer. Vidare tror vi att du är ansvarstagande, gillar att planera, har lätt för att prioritera och uppskattar att arbeta självständigt med en tydlig struktur. Som person är du nyfiken, positiv och kreativ. Du är effektiv, flexibel och har ett prestigelöst i ditt förhållningssätt. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att formulera dig i tal och skrift.

Intresse för tjänsten?
Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Sökord: Grafisk formgivning, Illustrator, InDesign, Photoshop

Arbetstid/Varaktighet
Rekrytering
Start: April 2019
Omfattning: Heltid

Placera Personal som rekryteringspartner
Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.
Mer info
Kontaktperson Klara Eidhagen
Telefon 076-536 27 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Placera Personal
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 8 feb (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.