Affärsansvarig säljare till Placera Personal

Affärsansvarig säljare till Placera Personal

Tjänsten
Till ett av våra drivna team söker vi dig som brinner för affärsrelationen med kund. För att passa i rollen ska du känna dig trygg i att rådgivande och konsultativt hjälpa våra kunder hitta rätt i vårt tjänsteerbjudande. Vårt huvudfokus är konsultlösningar och strategiska rekryteringar inom områdena ekonomi, administration och kommunikation/marknad.

I ditt team jobbar du nära rekryterare och konsultchef - där alla arbetar tätt med våra kunder. Rollen som affärsansvarig säljare innefattar ansvar för kundrelationen med fokus på affärsdrivna aktiviteter som den egna mötesbokningen, kundmötet och deltagande på event. Det gäller både nykundsbearbetning samt relationsskapande med befintliga kunder. I ryggen har du ditt leveransteam som har en mycket hög kapacitet och som levererar snabbt, tryggt och träffsäkert. För att underlätta ditt arbete har du även stöd av en extern samarbetspartner för mötesbokning. Teamet som du ingår i har även befintliga kunder där ni tillsammans jobbar med kundutveckling.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete, frihet under ansvar och en trivsam arbetsplats med positiv energi och högt i tak. Vi befinner oss just nu i spännande förändringsresa och som affärsansvarig säljare får du direkt möjlighet att arbeta med affärsutveckling i olika projekt. Här hoppas vi såklart att du vill bidra med din kompetens, kreativitet och innovativa idéer. Inom kort kommer vi att byta lokaler till någonstans i city. Idag sitter vi i trevliga lokaler i Kista Science Tower nära tunnelbana, gym, shopping och restauranger.

Vi som jobbar internt på Placera Personal är ett sammansvetsat och skönt gäng som tillsammans arbetar för att nå framgång. Vi är kunskapsdrivna, målinriktade och engagerade. Vi har dessutom väldigt roligt under arbetsdagen och skrattar mycket tillsammans. Tycker du om att gymma eller vill du hellre spela pingis, ett parti kortspel eller kanske bara hänga med trevliga kollegor över en god lunch? Då kan vi även garantera många sköna lunchpauser.

Kvalifikationer
För att passa i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:
  • Minst 3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning och kundmöten
  • Tidigare erfarenhet av att bygga nära kundrelationer
  • B-körkort
  • Van att arbeta i CRM (gärna Upsales)
  • Erfarenhet från social selling är meriterande
  • Erfarenhet från Marketing Automation-arbete är meriterande
Vem är du?
Din drivkraft som affärsansvarig relationsbyggare kommer inifrån och din motivation bidrar till gruppens vilja att lyckas och nå uppsatta mål. Invändningar ser du som något positivt och en möjlighet att i slutändan verkligen förstå kundens behov och skapa värde för dem. Du har förmåga att självständigt planera, prioritera och strukturera ditt arbete.

Om oss
Placera Personal brinner för det meningsfulla arbete som vi gör varje dag - att sätta människor i arbete. Vi jobbar för en välfungerande arbetsmarknad där alla människor får de bästa möjliga förutsättningarna, oavsett ålder och bakgrund. Med 30 års erfarenhet är vi är ett av Sveriges mest erfarna rekryterings- och konsultföretag. Vi tror på långsiktiga relationer och jobbar utifrån vår stabila värdegrund: nyfikenhet, hängivenhet och trygghet.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på heltid med flextid.
Önskad start augusti/september - tillsvidare.

Låter detta intressant?
Är du vår nya affärsansvariga säljare? Tveka då inte utan sök tjänsten - Vi väntar på dig!

Rekryteringsprocessen
Vi tar emot ansökningar för tjänsten löpande under sommaren mellan v.27-31. Under den perioden har vi begränsad möjlighet att svara på frågor men kontaktperson är Klara Eidhagen, Teamledare (0765362716) alternativt Elisabet Holmene, VD (0765362709). Från v.32 sker intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Klara Eidhagen
Telefon 076-536 27 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Placera Personal
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 29 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.