Eventtekniker Pixel Space

Eventtekniker Pixel Space

Företaget

Pixel Space är ett tekniskt serviceföretag med fokus på video-, bild- och kamerateknik. Vi är en lösningsorienterad leverantör som tekniskt planerar och praktiskt realiserar våra kunders önskemål inför och under ett event. I praktiken innebär det att vi tillsammans med kunden går igenom behovet och gör en plan för det tekniska innehållet. Vi hyr sedan ut den utrustning som behövs och kunnig personal därtill, ibland som en helhetslösning och ibland enbart teknik eller personal.

Eventen är av varierande karaktär; främst företagsevent, men även prisutdelningar, utställningar, galor etc.

Omfattningen kan vara allt från ett enklare möte på några timmar till större arenaevenemang som löper under flera dagar. Eventen kan vara förlagda på vardagar, kvällar och helger, varpå det är viktigt att du som söker trivs med flexibla arbetstider.

Majoriteten av våra jobb sker i Stockholmsområdet.

Vi är ett litet företag med 5 anställda. När vi inte är ute på event så sitter vi i en ljus, rymlig lokal i Älvsjö, ca 2 min promenad från Älvsjö torg.

Rollen

På ett mindre företag är det extra viktigt att ta till vara och lyfta fram alla individuella kompetenser och intressen. Rollen kommer därför att formas mycket av dig som individ. Du kommer att jobba med vår teknik, både hårdvara och mjukvara, inom video-, bild- och kamera både "live" ute på genomförande av event men också "hemma" på vårt kontor/lager.

Under ett event så består arbetet av en rigg, ett genomförande och ett riv. Att rigga innebär att montera och koppla all utrustning (datorer, skärmar, projektorer mm) och säkerställa att allt fungerar. Den här delen kan stundtals vara fysiskt krävande. Under genomförandet så kan teknikern antingen ha olika aktiva roller (beroende på kompetens och behov) eller en passiv roll (support om något strular) beroende på typ av event och kundens önskemål.

Även mellan event så jobbar du med vår teknik genom att vara med och utveckla och underhålla våra produkter samt hitta nya kreativa lösningar för våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som är läser den här annonsen och känner "Yes, det här låter kul!".

Det är självklart meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare, men det viktigaste är intresse, engagemang och VILJAN att lära.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du passar in och blir "en i gänget". Du är en stresstålig problemlösare som inte drar dig för att använda kreativa lösningar.

Ute på ett event så kan arbetspassen ibland bli långa, det är viktigt att du kan behålla humör och fokus även i dessa lägen. Kunden och leveransen går alltid först!

Vidare söker vi dig som är snabblärd, självgående och tycker om när ingen dag är den andra lik.

Då vi ibland själva kör ut utrustningen så är körkort önskvärt, men inte ett krav. Bil finns att tillgå.

Detta är en perfekt tjänst för dig som gillar att arbeta tekniskt men som även tycker om att ha kundkontakt. Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och Pixel Space under många år framöver.

Om du tycker att det låter intressent, tveka inte att höra av dig till oss!
Mer info
Kontaktperson Frida Ödmark
Telefon 0700831953
Email Mejla Frida Ödmark
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pixelspace.se
Sista ansökningsdag 22 dec (31 dagar kvar)