Säljare - Elinstallation, Stockholm

Säljare - Elinstallation, Stockholm

Säljare elinstallation
Placering Stockholm

När man är säljare på pipelife
  • Gillar man att på ett aktivt sätt delta i det som skapar försäljning och relation med våra kunder.
  • Tror vi att det bäst sker genom att jobba tillsammans med installatörer, grossister, och konsulter där vi skall sälja in Pipelife Sveriges mervärden som en stark partner.
  • Skall man så klart också vilja ha kul på jobbet, det är viktigt att vi skapar en positiv energi kring vårt företag, våra kunder och våra kollegor.
VI ERBJUDER VÅRA SÄLJARE
  • Ett omväxlande, lärande och utmanande arbete i ett marknadsledande och lönsamt företag med stark framtidstro.
  • Ett mycket spännande säljjobb i en expansiv bransch
  • Ett starkt och efterfrågat varumärke
  • Stor frihet under ansvar, personlig målstyrning är vår linje
  • Externa och Interna utbildningspaket, vi vill att våra medarbetare utvecklas individuellt och som team
  • Utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna och vill utvecklas
  • Ett härligt team att jobba tillsammans med
KVALIFIKATIONER
Vi tror att du har erfarenheter från elinstallationsbranschen, närliggande bransch eller redan är säljare idag. Viktigast är att du har energi och vill ta ett självständigt ansvar i säljprocessens alla delar. Naturligtvis har du en utpräglad kommunikativ förmåga, kan lyssna aktivt och har en välutvecklad empati. Att du brinner för din säljroll ser vi som naturligt för att trivas och lyckas hos oss. Du är också van användare av MS Office.Kontakt
Jag heter Pär Näslund och är ansvarig för försäljningen på Pipelife Sverige AB. Jag har jobbat här på Pipelife i mer än 11 år på sälj- och marknadsavdelningen. Det jag gillar med Pipelife är att vi får resurser och möjlighet att hela tiden utveckla företaget och vår position som marknadsledare. Vi har även fantastiska kollegor och kunder som gör att det blir utvecklande och roligt att gå till jobbet.

Har du frågor om jobbet får du gärna kontakta mig på telefon 0705-130550 eller par.naslund@pipelife.com
Ansökningarna behandlas löpande, därför är det bra om du skickar din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen att söka!

PIPELIFE SVERIGE AB är Sveriges ledande tillverkare inom plaströrsbranschen. Våra produkter används inom bl.a. kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation.Vi är drygt 200 anställda och omsatte 2016 ca 900 milj. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna. Vårt svenska huvudkontor ligger i Ljung och vi har fabriksenheter i Ljung (Herrljunga kommun) och Ölsremma (Tranemo kommun). Pipelife Sverige ingår i Pipelife International med säte i Wien. Gruppen omsätter ca 880 milj. Euro.

Sökord: sälj, säljare, försäljare, account manager, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, distriktsäljare, area manager, area salesmanager, regionansvarig, regionchef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 19 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!