Sommarjobb som Ekonomiassistent till PerkinElmer

Sommarjobb som Ekonomiassistent till PerkinElmer

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent hos PerkinElmer kommer du in i en spännande roll där dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Hantera leverantörs- och kundreskontra
  • Registrera och scanna fakturor
  • Löpande redovisning
  • Assistera vid bokslut
  • Övriga administrativa uppgifter
Din profil

Vi söker efter dig som i dagsläget studerar eftergymnasialutbildning inom ekonomi och som under sommaren vill samla på mer erfarenhet. Du har arbetat med alternativt har kunskap av kund- och leverantörsreskontra och har ett genuint intresse för ekonomi. Eftersom PerkinElmer är en internationell verksamhet så krävs det att man känner sig bekväm i det engelska språket då koncernspråket är engelska. Eftersom många på kontoret går på semester under sommaren så ser vi att du är självständig och initiativtagande som person. Uppdraget är en heltidstjänst mellan vecka 26-31, där man kommer arbeta hos PerkinElmer i Hägersten.

Känner du att detta är ett jobb som skulle passa dig perfekt? Tveka då inte att ansöka till oss direkt så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Viktor Öström
Telefon 0703345097
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perten, a PerkinElmer company - We develop innovative methods and instruments which help the food industry feed the world more efficiently. Perten solutions measure composition, test functionality, and monitor safety. They are used for ingredient screening, formulation, process monitoring, and final product quality control. They are placed in the field, at R&D facilities, in labs, at-line, and integrated into process systems. Most importantly for our customers, our tools help reduce waste and improve efficiencies.