Är du en konsultchef som vill driva eget företag?

Är du en konsultchef som vill driva eget företag?

Vi söker dig som har erfarenheter och kunder från bemannings- och rekryteringsbranschen men som tröttnat på stora och långsamma organisationer och chefer som inte låter dig uppnå din fulla potential.

Är du beredd på att ta steget ut och bli din egen chef? Har du redan ett eget företag eller planerar att starta upp nytt? Vi erbjuder dig en plattform att arbeta utifrån. Du väljer sedan precis hur mycket du tid du vill lägga ner.

Vi tillhandahåller fullt arbetsgivaransvar för personalen du bemannar med hos dina kunder, systemstöd för att schemalägga och attestera med mera.

Personalstyrkan i Sverige AB är inte som alla andra bemanningsbolag. Det vore dumt eftersom det finns flera tusen. Vår profilering är att vi känner vår personal på riktigt och vet vad de vill i livet. Ett direkt måste för att de ska trivas på arbetsmarknaden och för att vi ska överleva den hårda konkurrens som finns.

Är vår personal nöjd blir vår kund nöjd. Då blir vi nöjda.
Win-win-win.

Rekryteringar gör vi helt utan uppstartsarvoden – varför skulle vi annars ha drivet att verkligen slutföra affären?

Rebeller? Ja!

Ringarna på vattnet har tillåtit oss växa för varje år sedan 2013 och du hittar inget tråkigt om oss efter en internetsökning.

Det finns ingen bransch som är otillåten mark så länge du själv känner att du verkligen vet vad du ger dig in på. Vi erbjuder kvalitet i alla led och är stolta över det.

Varje månad fakturerar du din ersättning direkt till
Personalstyrkan. Om du sedan sköter ditt arbete från stranden eller skidbacken lägger vi inga värderingar i.

Varmt välkommen att höra av dig om du vill ha en partner i branschen istället för en chef. Ansökan via e-post till albin@personalstyrkan.se eller ring på 08-410 423 00 om du har några frågor.
Mer info
Kontaktperson Albin Damberg
Telefon 0841042300
Email Mejla Albin Damberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Frilans
Hemsida http://www.personalstyrkan.se
Sista ansökningsdag 28 apr (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verksamma inom bemanning och rekryteringar sedan 2013. Vi gör saker och ting lite annorlunda och har alltid våra konsulter i huvudfokus.