Butiksmedarbetare till ICA Gärdet, Smedsbacksgatan

Butiksmedarbetare till ICA Gärdet, Smedsbacksgatan

Butiksmedarbetare sökes till butiken ICA Gärdet Smedsbacksgatan

Verksamheten befinner sig i ett positivt förändringsarbete och söker en medarbetare som kan avlasta vår butikschef med allt ifrån kassaarbete och plock av varor,. Vi söker dig som är socialt begåvad och positiv. I kombination med det är du en resultatinriktad person som naturligt tar och tycker om eget ansvar. Du måste vara beredd på att kunna "hugga i" och arbeta med flexibelt schema som morgon/kväll och helg. Om det stämmer överens med dig så kommer du att trivas hos oss i vårt glada och familjära gäng.

Vi har 3 lediga tjänster

2 tjänster på ca 25-30 timmar i veckan, och då jobbar man varannan helg.1 Tjänst på ca 25 timmar i veckan, på en 4 veckors period så jobbar man 2 helger i rad därefter är man ledig 2 helger.

Ett KRAV är att du tidigare har arbetat i livsmedelsbutik. Arbetsplatsen är på Smedsbacksgatan 1 i Stockholm.

Vi önskar ta emot din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 mars (45 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Personalica har sin grund i Bemannica AB som ett fristående bemanningsföretag. Personalica är annonsportal riktade mot individer som vill jobba på ICA-butik, men Personalica och Bemannica AB är helt fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Personalica startades 2016 utifrån behovet av en samlad plattform för mötet mellan kandidater och ICA-butiker.

Idag arbetar tre rekryterare aktivt med att erbjuda annonsering och rekrytering till ICA-butiker i hela Sverige. Detta för att du som arbetssökande ska ha så stor chans som möjligt att hitta din drömtjänst, och att du som butiksansvarig ska ha möjlighet att anställa den bästa personalen för just din butik.