Brödansvarig butiksmedarbetare till ICA Supermarket Fridhemsplan

Brödansvarig butiksmedarbetare till ICA Supermarket Fridhemsplan

Som avdelningsansvarig för bröd ansvarar du för drift, försäljning och lönsamhet på avdelningen. Du kommer även arbeta del av dagarna i kassaavdelningen så du har kassavana från tidigare. Då vi är en mindre organisation så hjälps vi även åt över avdelningsgränserna med allt som rör driften och butikens bästa.

Erfarenhet/Meriter:
Arbete i livsmedelsbutik minst 6 månader (KRAV)
Bake off vana
Avdelningsansvar
Erfarenhet från ICA med storeoffice, AoB samt övriga program.

Är du morgonpigg, Har glatt humör och vill arbeta i en stadsbutik med högt tempo kan detta vara något för dig.

Du är intresserad av mat, trender, nyheter och vill se avdelningen växa. Du är påhittig och inte rädd för att testa nya saker. Du samarbetar bra med andra människor/avdelningar och är inte rädd för att rycka in där det behövs.

Du arbetar/har arbetat i branschen och har Kassavana sedan tidigare.
All erfarenhet från ICA butik är meriterande.

Medelstor Supermarket butik centralt belägen på Fridhemsplan.

Vi har generösa öppningstider 07.00-23.00 dagligen.

Vi tillämpar provanställning.

Tjänsten tillsätts omgående.

Om oss

Tjänsten avser anställning direkt hos butiken.

Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se och följ oss på Facebook för de senaste nyheterna!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 okt (22 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Personalica har sin grund i Bemannica AB som ett fristående bemanningsföretag. Personalica är annonsportal riktade mot individer som vill jobba på ICA-butik, men Personalica och Bemannica AB är helt fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Personalica startades 2016 utifrån behovet av en samlad plattform för mötet mellan kandidater och ICA-butiker.

Idag arbetar tre rekryterare aktivt med att erbjuda annonsering och rekrytering till ICA-butiker i hela Sverige. Detta för att du som arbetssökande ska ha så stor chans som möjligt att hitta din drömtjänst, och att du som butiksansvarig ska ha möjlighet att anställa den bästa personalen för just din butik.