Säljare till event med egna butiker

Säljare till event med egna butiker

Hej där!

Vill du blanda butiksförsäljning med uppsökande sälj? Vill du ta dig ur ekorrhjulet och ta dig vidare i din egen utveckling?

Kom till oss på Personal Best och ta steget uppåt i karriären.
Vi lär dig hantverket försäljning!


Tänk dig ett jobb som säljare där du har obegränsad tillgång till varma kunder och där du har friheten att inleda försäljning med vem du vill.
På Personal Best får du alla hjälpmedel till att bli en säljare i toppklass. Med drivna och positiva kollegor kommer även du få en snabb start in i säljbranschen!


Vad kan vi erbjuda dig?
  • En produkt som du kan stå bakom till 100%
  • Träning och utveckling inom försäljning
  • En belönande provisionsmodell utan tak
  • Beprövad säljmetodik baserat på senaste forskning
  • En positiv och energifylld kultur - vi är ett team!
Vad ska du göra?
Tjänsten går ut på att förmedla vårt erbjudande till kunder som besöker din unika butik, vi jobbar alltså face2face. Vi på Personal Best lägger störst fokus på kundnöjdhet och kvalité, därför söker vi personer som brinner för kundservice och försäljning. Det bästa med vårt erbjudande är att vi ger kunden ett presentkort på 500 kr att handla för direkt. Du får upp intresset väldigt snabbt och du kommer dagligen ha många roliga och spännande möten t.ex sälja på kändisar! Om du gillar frihet under ansvar; vill lära dig försäljning på riktigt och samtidigt tjäna bra pengar- då har du kommit rätt.

Vad gör vi?
Personal Best är arbetsplatsen för dig som alltid strävar efter att bli lite bättre, varje dag. Vi ser oss själva snarare som ett idrottslag än en familj, vi stöttar varandra samtidigt som vi håller varandra till en högre standard.

Vårt främsta mål är att alla i vår omgivning, kunder som anställda, ska känna att försäljningen vi gör och beteendet vi har, är på absolut högsta nivå.

Dessutom, om du är lika besatt som vi är när det kommer till egen utveckling, coachning och att hjälpa andra uppnå sina mål- då finns det gott om platser för dig som är driven att kliva upp och bli chef i stort sett direkt.

Just nu lanserar vi flera butiker i hela landet.

Ansök idag, med eller utan CV.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://personalbest.teamtailor.com/
Sista ansökningsdag 9 maj 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett ungt företag som växer i högt tempo och vi erbjuder karriärmöjligheter inom företaget för dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vårt största samarbete idag är tillsammans med Europas största butikskedja. Uppdraget går ut på att vi söker upp kunder i butik och förmedlar tjänster och erbjudanden. Vi har ett unikt affärskoncept med en välbeprövad pitch och ett starkt erbjudande som i stort sätt säljer sig självt.

Vi har även en rad olika uppdrag inom B2B, vi jobbar med de största aktörerna inom respektive branscher.