Säljande och händig projektledare till Persiennkompaniet, Stockholm

Säljande och händig projektledare till Persiennkompaniet, Stockholm

Det går bra för oss, därför söker vi nu ytterligare en

Säljande Projektledare

Vi söker nu en erfaren projektledare med känsla för design och ett intresse för teknik. Du är en utåtriktad person som är van vid att starta och skapa egen aktivitet i syfte att sälja våra produkter. Du är ansvarig för att både utveckla befintliga och bearbeta nya kunder.

Du är händig och har känsla och förståelse för att mäta våra måttbeställda produkter på plats hos våra kunder. Det ställs höga krav på att du har en social förmåga och är duktig på att bemöta våra kunder på ett trevligt och korrekt sätt.

Du är en lagspelare som passar in i gruppen och bidrar till lagandan. Du har viljan och förmågan att utvecklas i företaget och delar uppfattningen om och har respekt för våra kärnvärden, Trygghet, Handlingskraft, Lyhördhet & Glädje. Vi erbjuder ett flexibelt och omväxlande jobb där vi arbetar som ett team och drivs av nöjda kunder.

Kvalifikationer
  • Behärskar officepaketet
  • B-Körkort
  • Talar och skriver svenska och engelska korrekt och obehindrat
Tjänsten är en tillsvidareanställning vid vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse

Arbetstid: Heltid (40 timmar/veckan)

Lön: Fast lön med möjlighet till provision efter senare överenskommelse

Vår mission:

Vi skapar inspirerande och trivsamma miljöer där människor kan arbeta, leva och må bra.

Vi erbjuder:

Vår personal är mycket viktig för oss, vi vill utvecklas, må bra och ha nära till skratt även under arbetstiden. Friskvårdsbidraget hjälper dig att hitta en träningsform som passar dig, flexibla arbetstider om du behöver det, utveckling och utbildning är viktigt för att du skall nå din fulla potential. Vi har en trevlig arbetsplats där vi hela tiden strävar efter att utveckla det vi gör och där alla medarbetare har stora möjligheter att påverka sitt eget, och företagets arbetssätt. Du välkomnas in en flexibel roll med stora utvecklingsmöjligheter!

Kontakt:

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta VD Fredrik Bihl 0708-873164 alternativt fredrik@persiennkompaniet.se.

Observera att du skickar in ansökan via ansökningsknappen, vi tar ej emot ansökningar i mail.

Om oss:

Persiennkompaniet är ett företag i framkant med positiv utveckling, både i personalväg och i omsättning. Vi är en av Sveriges ledande leverantör inom fönsterinredning och solskyddsprodukter. Vårt breda sortiment av produkter skräddarsys för en individuell lösning till offentliga och privata miljöer där vi genomför omkring 1500 projekt årligen över hela Sverige. Vi är specialister på solskyddslösningar och fönsterinredning och det gemensamma målet är att hålla toppklass i allt vi gör - en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Vi har vårt kontor i Stockholm och har varit verksamma sedan 1993. Läs mer om oss på www.persiennkompaniet.se

Sökord: Säljare, Projektledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 4 nov 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!