Nyfiken Controller till Permobil i Stockholm

Nyfiken Controller till Permobil i Stockholm

Permobil i Stockholm söker en driven och ambitiös Business Controller till sitt kontor i Stockholm! Sök fördomsfritt idag!

Har du tidigare arbetat som Controller och/eller som Revisor inom Big-4 och är redo för ditt nästa steg som Business controller? Vill du arbeta i en utvecklande och analytisk miljö där du genom data- och lönsamhetsanalys kommer att påverka nyckelpersoner och ledningsgrupper? Permobil är ett internationellt bolag med en mycket intressant ägarbild, Investor AB genom Patricia Industries. Permobil har en globalt ledande position inom rehabiliteringsteknik och drivs av en passion att göra skillnad och ständigt utveckla bättre lösningar som gör skillnad för personer med funktionsvariation i deras vardag. Som Business Controller är du huvudkontaktpersonen för koncerngemensamma supportfunktioner (Business Functions) i din roll får du en stor inblick i ledningsarbetet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av Group Finance som består av ett specialiserat och prestigelöst team där kulturen genomsyras av samhörighet och motivation.
Permobil erbjuder dig en ansvarstagande roll där du kommer att utvecklas i din roll för att växa i det dynamiska företaget. Din inlärningskurva kommer att vara mycket brant då du kommer att arbeta nära chefer, nyckelpersoner och ledningsgrupper där ditt arbete kommer att få påverkan på beslut och bolagets långsiktiga utveckling. Då Permobil är ett internationellt bolag kommer du också att skapa kontaktytor internationellt och bygga ett professionellt nätverk som kan vara intressant för framtida roller inom Permobil.
Utöver detta är Permobil mycket måna om sina anställda och vill att du som anställd känner dig trygg. Därför erbjuds du ett generöst förmånspaket som inkluderar bland annat tjänstepension, friskvårdsbidrag, företagshälsovård mm.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du är huvudkontaktperson inom Group Finance för Business Functions där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kostnadsuppföljning (månadsrapporter, projektuppföljning etc.)
  • Finansiell planering (delaktig i budget- och prognosarbetet samt uppföljning)
  • Ledningsrapportering (supportera och sammanställa presentationer till styrgrupps- och ledningsgruppsmöten)
  • Hantera löpande frågor samt stöd till våra affärsområden och säljregioner
Fokusområden:
  • Arbeta som ansvarig Business Controller för vår Business Functions och stödja dem i arbetet kring finansiell rapportering, uppföljning och planering
  • Delta i arbete med Business Intelligence, genom att automatisera, standardisera och förenkla vår rapportering avseende finansiell och affärsinformation. Automatisering skapar utrymme för djupare analyser och att i större omfattning agera rådgivande "business partner" mot organisationen.
  • Fortsätta arbetet med att förenkla processerna kring kostnadsrapporteringen och budget och prognosarbetet
Du kommer att ansvara för administrationen av Permobils planeringsverktyg, delta i utvecklingen av bolagets operativa rapporteringsmodell samt ta frågeställningar från organisationen rörande FP&A (Financial Planning & Analysis).

Rollen innebär i korthet

Group Finance består av 8 medarbetare och sitter högt upp i fräscha lokaler i Kista, med tillgång till goda kommunikationsmedel. Du har ett nära samarbete med chefer och nyckelpersoner i respektive område men även dina kollegor i teamet. Detta är en heltidstjänst med flexibla arbetstider under kontorstid. Tillsättning sker omgående efter överenskommelse

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du ha god förståelse för ekonomi och finansiell rapportering, där vi ser att du har en bakgrund som Controller, Analyst eller Revision.
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi eller annan relevant eftergymnasial utbildning.
Du kommer ha många kontaktytor nationellt/internationell vilket ställer krav på samarbete där du är en prestigelös teamspelare. Rollen ställer krav på effektiv kommunikation- och presentationsförmåga och att du talar och skriver flytande på svenska samt engelska.
Vidare ser vi att du har ett systematiskt arbetssätt, analytisk förmåga i kombination med affärsmässighet. Tjänsten kräver att du är ansvarstagande, planerar ditt arbete utefter uppsatta leveranspunkter. Permobils förändliga miljö kräver ett agilt angreppssätt/arbetssätt i uppsatta struktur där du har förmågan att prioritera om med bibehållen leverans.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Catarina Lennartsson
Telefon 076-869 64 85
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/