Vill du ta nästa steg som teknisk projektledare hos Candidator?

Vill du ta nästa steg som teknisk projektledare hos Candidator?

Har du erfarenhet av att arbeta i tekniska projekt och drivs av att bidra med dina IT-kunskaper och din kreativa sida? Är du en lyhörd och serviceminded person som förstår vikten av att följa kundens önskemål? Candidator är på jakt efter en teknisk projektledare, är det dig de letar efter? Ansök redan idag!

Beskrivning

Candidator är ett företag som arbetar med IT-drift och fungerar som deras kunders IT-avdelning. Candidator har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Bolaget har kontor på flera orter i Sverige, även i Norge, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 500 avtalskunder. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Tjänsten är placerad på deras kontor strax norr om Stockholm.

Som teknisk projektledare hos Candidator kommer du tillsammans med en senior kollega leda projekt från start till slut. Här kommer du få arbeta med både stora och små projekt parallellt med både införande av nya IT-miljöer och utvecklande av befintliga. Hos Candidator får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas för att själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektarbete med en mer teknisk inriktning, gärna från IT-branschen sedan tidigare. Vi ser att du har medverkat i ett flertal projekt, antingen som tekniker eller delprojektledare, men du behöver inte nödvändigtvis varit ledare. Vi tror att du är lyhörd inför kundens krav och mål och du driver dina projekt effektivt och framgångsrikt hela vägen i mål. Då du kommer att ha en roll som innebär mycket ansvar och stort inflytande lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du drivs av utmaningar som ställer krav på din erfarenhet och kreativa förmåga. Som person är du positiv, engagerad, utåtriktad och kommunikativ. Det bästa du vet är att jobba i en föränderlig miljö där du snabbt får sätta dig in i nya teknologier, driva projekt samt motivera dina kollegor.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom IT
  • Erfarenhet av tekniskt projektarbete
  • Erfarenhet av kundorienterat arbete
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta i en servicedesk/drift-miljö
  • Erfarenhet av att implementera nya IT-miljöer
  • Kunskaper i Office 365, Azure och/eller Citrix

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Nätverkstekniker, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 23 juli (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 11676 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se