Vill du bli administratör? – Korttidsuppdrag!

Vill du bli administratör? – Korttidsuppdrag!

Har du lite eller noll erfarenhet av att arbeta administrativt i IT-system? Det gör inget, vi lär dig! Det enda du behöver är att tycka om fokuserat arbete och ha en stark känsla för service!

Beskrivning

Perido söker en administratör till vår kund, en framåtsträvande IT-verksamhet med spännande företagskultur, klassad som en av Sveriges bästa. Kontoret ligger i Norrtull,
Stockholm.

I detta fall kommer du som administratör att stötta en företagskund med uppdateringen av affärssystemet i företagets kassasystem. Det innebär att ladda upp produkter, priser och rabatter i systemet för att sedan ringa kassasystemets användare och kontrollera att allt ser bra ut. Ibland kommer detta medföra kompletterande information som du då för in i systemet.

Upplärning sker på plats, så du behöver inga särskilda förkunskaper. Vi ser dock gärna att du har servicevana och känner dig trygg med att kommunicera via telefon. För att passa i denna roll är du den typen av person som älskar att grotta ner dig i en uppgift och inte ger dig förrän den är klar. Du matar noggrant in data i system och sköter kontakten med kund galant!

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag i två månader med god chans till förlängning. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 5 nov (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30385 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se