Vi söker dig som vill utvecklas inom kundtjänst

Vi söker dig som vill utvecklas inom kundtjänst

Skulle du beskriva dig själv som en driven, initiativtagande och serviceminded person? Har du dessutom erfarenhet inom kundtjänst sedan tidigare? Då söker vi dig till tjänsten som kundtjänstmedarbetare. Ansök redan idag!

Beskrivning

Perido letar nu efter dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare hos vår kund, ett välkänt företag som utgör en viktig del av en ständigt växande marknad. Detta företag arbetar för att alltid erbjuda sina kunder nya och bättre lösningar inom sitt område. Här är medarbetarna engagerade och månar om gott samarbete och att ha roligt tillsammans på jobbet. Som kundtjänstmedarbetare ingår du i kundkontaktteamet på det moderna och fräscha kontoret i Kista.

I rollen tar du emot ärenden via telefon och mejl från bolagets största företagskunder. Genom att svara på frågor, lösa problem och ge information om stort som smått arbetar du för att ge en helhetsservice av världsklass till dessa kunder. Det innebär ett komplext arbete i flera olika system, något som gör att du blir utmanad och får möjlighet att fortsätta utvecklas som kundtjänstmedarbetare. Du får även möjlighet att delta i interna utbildningar för att du alltid ska vara uppdaterad och fortsätta din utveckling inom företaget.

Vi tror att du som lockas av den här rollen har tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst, något som har utvecklat ett proffsigt bemötande hos dig. Ditt arbetssätt karaktäriseras av kundfokus, initiativtagande och en lösningsorienterad inställning. Vi söker dig som är ambitiös och gillar ett högt tempo, du trivs som allra bäst när du får ta eget ansvar och skapa goda resultat. Här erbjuds du med driv och engagemang möjligheten att bli en del av ett härligt team där du har flera spännande karriärvägar inom företaget att sikta mot!

Har vi väckt ditt intresse? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Minst gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av kundtjänst
  • Goda datakunskaper
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet inom telekombranschen

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde 2018-08-06.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida där du kan enkelt ansöka utan CV.
Det går också bra att maila ansvarig rekryterare Emma Hüll emma.hull@perido.se
Skicka ditt namn och telefonnummer så blir du kontaktad.
Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 20 juli (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30084 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se