Systemvetare med intresse för telekom

Systemvetare med intresse för telekom

Är du en nyexad systemvetare som vill gå en annorlunda väg? Har du höga mål och trivs med att prata i telefon? Vi letar efter dig som är beredd att testa på rollen som kundtjänstmedarbetare för att sedan kunna växa in i rollen som systemvetare. Är det dig vi letar efter? Ansök redan idag!

Beskrivning

Perido hjälper just nu ett stort och välkänt företag att hitta nya stjärnor i form av kundtjänstmedarbetare. Det här företaget brinner för att utmana sina konkurrenter på en ständigt växande marknad där kunderna alltid vill ha nya och smartare lösningar. En stark lagkänsla resulterar i ett högt engagemang bland företagets medarbetare och här blir du en del av ett härligt gäng där dina kunskaper och förmågor dagligen gör skillnad. Kundtjänstteamet sitter i nya och häftiga lokaler i Kista – är du deras nya kollega?

I den här rollen som kundtjänstmedarbetare erbjuds du: Här kommer du att arbeta mot några av bolagets företagskunder och hjälpa dem med stort som smått. Du hanterar ärenden via framförallt telefon men även via mail, och svarar på frågor som berör problemlösning såväl som att förmedla information. Det kan röra sig om:

· Telefoni som strular
· Lösenord som glömts bort
· Appar som inte fungerar
· Avtals- och fakturafrågor

I den här rollen blir du ständigt utmanad och får möjlighet att utveckla dina förmågor, både de sociala och tekniska. Till din hjälp har du teamleaders som stöttar dig i din personliga utveckling, vidareutvecklingsprogram och ett gäng unga och drivna kollegor. Det kommer finnas goda möjligheter att utvecklas inom företaget, både i och utanför tjänsten som kundtjänstmedarbetare. Här avgör du vilken väg du vill gå efter att du lärt känna företaget från grunden! Med en stark teamkänsla och ett högt engagemang peppar ni varandra för att ge kunderna bästa möjliga service och bemötande.

Det här tror vi att du redan kan och vill: Vi tror att du har avslutat din utbildning inom systemvetenskap och är redo att ta dig ut i arbetslivet. Din utbildning gör att du snabbt kan sätta dig in i företagets komplexa datorsystem, vilket underlättar för din snabba utveckling i företaget. Du som kan se dig själv i den här rollen har även någon tidigare erfarenhet av serviceyrke, vilket gör att du kan bemöta kunder på ett proffsigt och lösningsorienterat sätt. Du vet vad god service innebär och har stenkoll på vad som krävs för att göra en kund nöjd! Vi letar efter dig som skulle beskriva dig själv med orden ambitiös och målmedveten, som person är du social och gillar att ha kontakt med olika kunder och kollegor. Du vill arbeta under stort eget ansvar, ta egna initiativ och skapa resultat – allra helst i en miljö där tempot är högt och fullt av nya utmaningar.

Har vi väckt ditt intresse? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Systemvetarutbildning
  • Erfarenhet av arbete med kundkontakt
  • Goda datakunskaper
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet inom telekombranschen
  • Erfarenhet av arbete i kundtjänst

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde 2018-08-06.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida där du kan enkelt ansöka utan CV.
Det går också bra att maila ansvarig rekryterare Emma Hüll emma.hull@perido.se
Skicka ditt namn och telefonnummer så blir du kontaktad.
Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 20 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30084 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se