Servicemedveten kundtjänstmedarbetare till trivsamt bolag - deltid

Servicemedveten kundtjänstmedarbetare till trivsamt bolag - deltid

Är du en stjärna när det kommer till service som trivs bäst i en roll där du får hjälpa andra människor? I centrala Stockholm sitter det ett kundserviceteam som behöver förstärkning några dagar i veckan i form av en ödmjuk och ansvarsfull kundtjänstmedarbetare. Är du deras nya kollega?

Beskrivning

Perido letar just nu
efter dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare hos vår kund, ett företag som förvaltar och hyr ut bostäder och fastigheter i Stockholmsområdet. Teamet behöver förstärkas av en medarbetare cirka två dagar i veckan, något som gör den här rollen perfekt för dig som exempelvis studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Under jul och sommar finns det dessutom möjlighet att jobba mer. På detta uppdrag arbetar du på företagets huvudkontor i centrala Stockholm.

Som kundtjänstmedarbetare ingår du i företagets kundcenter där du tar emot inkommande samtal från hyresgäster. Samtalen kan röra felanmälan eller frågor och funderingar om stort som smått. Det innebär att du tar emot felanmälan, handlägger ärenden och registrerar dessa i fastighetssystemen. I rollen ingår dessutom att vid behov arbeta i företagets butik och reception samt att hantera beställningar och hålla löpande kontakt med entreprenörer. Du ges även möjlighet att delta i planering och vidareutveckling av kundtjänstverksamheten.

Den egenskap som främst kommer till användning i den här rollen kommer att vara din förmåga att alltid ge bästa tänkbara service! Tycker du dessutom om att hjälpa människor kommer du att trivas och passa mycket bra i den här rollen. Du behöver inte ha arbetat i en kundtjänst tidigare, men vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av arbete med service. Du kommer att få en gedigen upplärning till rollen som kundservicemedarbetare och under de veckorna har du också har möjlighet att jobba heltid. Det viktiga är att du är lyhörd, med en förmåga att se och möta kundernas olika behov samt har en pedagogisk förmåga i ditt bemötande. Du trivs med att ta eget ansvar, är duktig på att prioritera och arbeta resultatinriktat. I ditt sätt mot kunden är du professionell och behåller lugnet även i svårhanterliga samtal. Där andra ser problem ser du lösningar och tar dig an dessa på ett handlingskraftigt sätt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom serviceyrket, gärna kundservice
  • Telefonvana
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Omfattning och tillträde

Deltid, cirka två dagar i veckan med möjlighet till mer arbete under jul och sommar. Konsultuppdrag tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 4 nov (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30379 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se
Hemsida:www.perido.se