Rekryterare till oss själva

Rekryterare till oss själva

Perido fortsätter att växa och vi vill nu förstärka vår egen rekryteringsavdelning. Vi söker efter dig med ett stort intresse för rekrytering och som har en vinnande inställning. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yrket utan vi sätter störst vikt vid din personlighet och att du gillar att ta kontakt med människor och får saker att hända. Vidare vill vi gärna att du har stor ansvarskänsla, är en riktig problemlösare och kanske till och med en smula otålig. Detta då tjänsten kräver en äkta Doer.

Beskrivning

På Perido erbjuds du en spännande roll på ett företag som gått bra sedan vår start och består av engagerade och drivna kollegor. Vi jobbar för att ha ett trivsamt och utmanande arbetsklimat där frihet under ansvar är en självklarhet och vi uppmuntrar varandra i både med- och motgång.

Vi på Perido sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att finna nya kollegor och skräddarsydd kompetens till företag, organisationer och myndigheter. Vi gillar att prestera och utvecklas! Detta gör att du hos oss får utlopp för din resultatinriktade sida. Vi tror även att rätt person för oss trivs med att ta sig an nya utmaningar som testar din orädda sida.

Hos oss kommer du att arbeta med ett team av skickliga rekryterare och tillsammans utgör ni ett av Sveriges bästa leveransteam. Det är en miljö där alla jobbar mot gemensamma mål och där vi vet att alla kommer att göra sitt bästa för att nå dessa mål. Arbetet går ofta i ett högt tempo, och vi strävar alltid efter att utveckla våra arbets- och tillvägagångssätt. Vi tror att du är en person som lockas av detta och att du kan och har vana av att arbeta effektivt med flera processer samtidigt utan att tappa fart eller kvalitetsfokus. Tjänsten ställer även stora krav på din kommunikativa förmåga då du har många olika kontaktytor, både internt och externt.

Är du nyfiken på rekryteringsyrket och vill lära dig mer om vilka vi på Perido är? Varmt välkommen med din ansökan.

Kravprofil
  • Relevant högskoleutbildning
  • Stort intresse för rekrytering
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 28 juli (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag, inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater. Vi tycker om att arbeta med människor och har lång erfarenhet av att hjälpa statliga såväl som privata organisationer med kompetensförsörjning – vi drivs av att hjälpa individer att hitta nya och spännande karriärvägar. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Den här tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30164 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se
Hemsida:www.perido.se