Rekryterare sökes till växande företag

Rekryterare sökes till växande företag

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och är på jakt efter nästa steg i karriären? Ett stabilt, spännande och växande företag söker förstärkning av dig som vill arbete i en internationell miljö och ta dig an rollen som rekryterare. Här får du bidra till att göra verksamheten ännu mer framgångsrik!

Beskrivning

Vi på Perido hjälper just nu en av våra spännande kunder att hitta förstärkning i form av en rekryterare. Företaget, som utvecklar smarta och smidiga betallösningar, är framgångsrika i hela Europa. Just den här tjänsten är placerad på företagets stora och moderna huvudkontor mitt i centrala Stockholm. Här finns en möjlighet att ta sig an en givande roll där du arbetar tillsammans med drivna och ambitiösa kollegor i en miljö som andas entreprenörskap!

Vad innebär rollen som rekryterare? Här erbjuds du en utmanande och utvecklande roll vars syfte är att hitta nya medarbetare till företaget som befinner sig i en stadig tillväxtfas. Du kommer att arbeta med rekryteringar till en stor variation av roller och då företaget är internationellt kommer du att söka kandidater över hela världen. Arbetet utförs i nära samarbete med kunniga kollegor i Talent Acquisition-teamet som, precis som du, brinner för sitt jobb och motiveras av att göra företaget ännu bättre. I rollen som rekryterare ingår att stötta chefer i beslut kring rekryteringar samt att arbeta med utvecklingen av nya rutiner och processer i arbetet. Du kommer att befinna dig i en föränderlig miljö som uppmuntrar nya idéer och tillvägagångssätt!

Vem letar vi efter? Vi söker dig som har tre års erfarenhet av rekrytering, gärna från ett rekryteringsföretag och som är redo för nästa steg i karriären. Du stormtrivs i ditt yrke och letar alltid efter möjligheter att lära dig mer och att utvecklas. Din goda förmåga att skapa kontakter kommer du att få stor användning för då du genom det gör de perfekta matchningarna. Du trivs i en miljö där det händer mycket och där medarbetarna har roligt tillsammans på jobbet! Då företaget expanderar finns många möjligheter, både inom rollen och inom företaget. Stor del av arbetet kommer att ske på engelska, så du bör vara bekväm med språket både i tal och skrift. Vi ser därför att du skickar ditt CV och personliga brev till oss på engelska.

Missa inte den här chansen! Skicka in din ansökan idag.

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom HR, ekonomi eller liknande
  • Tre års erfarenhet av rekrytering
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på engelska

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30035 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 2 juli (14 dagar kvar)