Rekryterare inom ekonomi sökes till Perido HQ

Rekryterare inom ekonomi sökes till Perido HQ

Är du nyfiken på kombinationen ekonomi och rekrytering? Är du sugen på en ny utmaning? Vilken perfekt timing! Vi på Perido letar nämligen efter en rekryterare inom ekonomiområdet till oss själva. Den här tjänsten passar dig som har ett ekonomiintresse men också ett stort människointresse.

Beskrivning

På Perido erbjuds du en spännande roll på ett företag som gått bra sedan start och består av engagerade och drivna kollegor. Vi jobbar för att ha ett trivsamt och utmanande arbetsklimat där frihet under ansvar är en självklarhet och vi uppmuntrar varandra i både med- och motgång.

Vi på Perido sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att finna nya kollegor och skräddarsydd kompetens till företag, organisationer och myndigheter. Vi gillar att prestera och utvecklas och hos oss får du utlopp för din vilja att nå resultat. Vi tror även att du trivs med att ta dig an nya utmaningar där du får gå utanför boxen.

Hos oss kommer du att arbeta med ett team av skickliga rekryterare och tillsammans utgör ni ett av Sveriges bästa leveransteam. Det är en miljö där alla jobbar mot gemensamma mål och där vi vet att alla kommer att göra sitt bästa för att nå dessa mål.

Arbetet går ofta i ett högt tempo, och vi strävar alltid efter att utveckla våra arbets- och tillvägagångssätt. Vi tror att du är en person som lockas av detta och att du kan och har vana av att arbeta effektivt med flera processer samtidigt utan att tappa fart eller kvalitetsfokus. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du tar stort eget ansvar. Tjänsten ställer även krav på din kommunikativa förmåga då du har många olika kontaktytor, både internt och externt.

Hoppas att du vill bli vår nya kollega!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller HR/personal
  • Arbetslivserfarenhet inom antingen rekrytering eller ekonomi
  • Stort intresse för båda ovanstående områden
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 3 aug (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag, inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater. Vi tycker om att arbeta med människor och har lång erfarenhet av att hjälpa statliga såväl som privata organisationer med kompetensförsörjning – vi drivs av att hjälpa individer att hitta nya och spännande karriärvägar. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Den här tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30190 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se
Hemsida:www.perido.se