Projektledare till revolutionerande uppdrag hos Clas Ohlson – heltid!

Projektledare till revolutionerande uppdrag hos Clas Ohlson – heltid!

Är du inkännande för hur du ska bemöta människor på bästa sätt och vill kombinera det med dina kunskaper inom projektledning? Har du en förmåga att få dina medarbetare med på tåget och är redo att ta dig an en stor utmaning gällande Clas Ohlsons framtida utveckling? Fantastiskt, vi har hittat dig!

Beskrivning

Perido söker projektledare till vår kund Clas Ohlson, ett välkänt företag inom detaljhandeln. Under de hundra år företaget har funnits har det växt enormt både inrikes som internationellt och idag finns drygt 200 butiker i Europa och annan stöttande verksamhet globalt. Missionen är att hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser. Denna tjänst är placerad på deras kontor i antingen Insjön i Dalarna eller i centrala Stockholm. Resor mellan orterna förekommer i tjänsten.

I rollen som projektledare kommer du att vara med i olika skeden av projektarbeten. Du avgör vilken riktning projektet ska ta, vilka som ska arbeta med vad och på vilket sätt, samt hur ni fördelar er tid och budget. För att klara dig bra är ditt viktigaste redskap din kommunikativa förmåga, då du både vill säkerställa att information når fram på rätt sätt till dina kollegor och överordnade, samt för att kunna samordna aktiviteter mellan arbetsteam på olika platser. Projekten kommer bland annat att röra digitalisering och e-handel, men även kundkommunikations-, medlemskaps- och IT-plattformar. Målet är ett väl genomfört uppdrag som innebär kännbara förbättringar för hela organisationen!

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta med projektledning. Det är bra om du har förståelse för hur affärsprocesser kan se ut och det kan gynna dig att ha arbetat i en internationell miljö tidigare, både vad gäller interna och externa kontakter. Som ledare har du tålamod för att projekt ger tillfälle till utveckling och du tycker om att ha öppna och ärliga dialoger med dina kollegor. Innovativa tankar och tankesätt uppmuntras inom verksamheten. Du älskar mötet med andra människor och sprider gärna din egen entusiasm vidare till människor i din omgivning. På Clas Ohlson värdesätts du som individ framför dina erfarenheter – allt annat går att lära sig!

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Relevant utbildning eller erfarenhet
  • God kunskap och erfarenhet inom projektledning
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
  • Erfarenhet av förstudier till projekt
  • Erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln
  • Certifierad i någon av projektstyrningsmodellerna PPS, PM3 och/eller IPMA

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag tillsvidare. Tillträde i augusti/september.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30251 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se