Office Administrator till omväxlande roll hos storbank

Office Administrator till omväxlande roll hos storbank

Är du redo för en oumbärlig och utvecklande roll i ett assistansteam? Tjänsten är mångfacetterad och bjuder på ett stort utbud av arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du blir assistenternas assistent och därmed oljan som smörjer hela maskineriet! Har du det som krävs för denna utmaning? Läs vidare!

Beskrivning

Perido söker nu en Office Administrator till en av våra kunder, en storbank i centrala Stockholm som behöver stärka upp sitt Markets Assistant-team med en duktig och engagerad medarbetare.

I rollen som Office Administrator kommer du ha en betydelsefull roll för marknadsavdelningens assistenter. Spannet för dina arbetsuppgifter är brett och kan variera från att hantera utgifter och räkningar, boka resor, arrangera undertecknare och viktiga dokument till att skapa och bibehålla en bra arbetsmiljö och anordna konferenser och kundevenemang. Markets behöver stöd av riktig god kvalité och det behöver deras assistentteam också – vi behöver dig som kan leverera just precis det!

Vi söker dig som kan arbeta detaljfokuserat på en hög administrativ nivå, med stark servicekänsla och flexibilitet. Prestigelöst löser du alla problem som kan uppstå, alltifrån en felhanterad räkning till mer livsavgörande bekymmer såsom att kaffet är slut. Du gillar att arbeta strukturerat och kan hantera känsliga uppgifter med integritet och konfidentialitet. Att du är en team player visar sig främst i din känsla för service och hur du tar dig an varje uppgift du får med största engagemang och noggrannhet!

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Word, Powerpoint och Outlook
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
  • Erfarenhet av MyInvoices och TEM
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare med tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 5 nov (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30383 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se