Lagspelande Linux-tekniker till storbank! Är det du?

Lagspelande Linux-tekniker till storbank! Är det du?

Har du ett stort tekniskt intresse som du vill få utnyttja på ett välkänt och ansett bolag? Vill du arbeta i ett engagerat team där alla dina kollegor brinner för IT och teknik? Då kan detta vara ditt nya jobb!

Beskrivning

Perido söker nu en Linux-tekniker till vår kund som är en av de större bankerna i Stockholm. Här blir du en del av en tight grupp bestående av tio engagerade kollegor som alla har ett stort tekniskt intresse för Linux, där 7 personer sitter i Sverige och övriga 3 utomlands. Denna tjänst är placerad på kontoret som ligger strax utanför Stockholm city.

I rollen som Linux-tekniker kommer ditt största fokus vara att stötta bankens affärsdel. Tillsammans med gruppen jobbar du med driften av Linux/Unix-plattformen. Systemet är en virtuell Linux-platta och dina arbetsuppgifter blir bland annat att uppgradera, patcha och se till att plattan är stabil. Du kommer även att stötta utvecklarna i att lösa problem som de kan behöva hjälp med när nya funktioner ska in i plattformen. Just nu består den tekniska miljön av bland annat
Linux/Unix, Redhat, Solaris, VMware, Python och de använder processen Continuous Delivery – och nya verktyg är på ingång!

Vi ser att du som söker har goda kunskaper av att arbeta med Linux-servrar. För att du ska trivas i din roll ser vi att du är en person som verkligen brinner för det tekniska och att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett sammansvetsat team!

Är det dig som banken behöver? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom IT
  • Erfarenhet av Linux-servrar
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
  • Kunskaper i Redhat Openshift och/eller Unix
  • Erfarenhet av Python scripting
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde under september 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido
är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30232 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se