Kreativ Customer Success Manager till Netcompetence

Kreativ Customer Success Manager till Netcompetence

Brinner du för att hjälpa och guida företag med implementeringar av systemstöd? Är du intresserad av att arbeta med affärsrådgivning inom IT på ett väletablerat globalt bolag? Trivs du i att arbeta kundorienterat, ta mycket eget ansvar, använda din kreativitet och driva projekt? Då har vi tjänsten för dig!

Beskrivning

Peridos kund, Netcompetence befinner sig i en tillväxtfas och behöver förstärka sitt team med en teknikintresserad Customer Success Manager. Netcompetence är ett internationellt bolag som är en del av Skandinaviens största HRM-leverantör – Norska Infotjenster. Bolaget säljer och implementerar produkter inom Talent Management. Tjänsten är placerad på deras kontor mitt i centrala Stockholm.

Vad innebär tjänsten som Customer Success Manager? Du kommer att ansvara för implementering och användning av systemstöd kopplat till kundernas verksamhetsbehov. Du säkerställer att kunden kommer igång med systemet, skapar tidsplaner, ser till att IT-avdelning kopplas in, hjälper till med användningsprocesser samt utbildar kundens personal på plats. Ditt IT-intresse och kreativa sida kommer väl till pass då du behöver vara tekniskt rådgivande, identifiera utvecklingsmöjligheter och på övergripande nivå hjälpa till med problemlösning som kan bistå kundens verksamhetsutmaningar. Din roll blir viktig hos
Netcompetence då din insats i implementeringen i stor grad styr kundens uppfattning av produkten.

Vem letar vi efter? Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning och implementering av systemstöd, gärna med större organisationer som kunder. Vi tror att du är trygg i dig själv och trivs i en bred och social roll med mycket kundkontakt och eget ansvar. Att du har ett IT-intresse och driv i att hjälpa andra ser vi som en självklarhet. Du kommer också att behöva vara pedagogisk och strukturerad i din kontakt med kunderna. Är du en positiv, prestigelös och öppen person som värdesätter en kultur där alla hjälps åt, då kommer du att trivas hos Netcompetence.

Är du Netcompetence nya medarbetare? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller ett par års erfarenhet av IT/teknik
  • Minst ett par års erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av kundorienterat arbete mot större organisationer
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av utbildning, HR och/eller talent management
  • Erfarenhet av att implementera HR-system
  • Erfarenhet av att arbeta som konsult

Omfattning och tillträde


Heltid, tillsvidare med start enligt överenskommelse men senast december 2018. Visst resande, främst inom Sverige och Norge, ingår i tjänsten.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 4 nov (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30360 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se