Koordinator med ett brinnande intresse för logistik sökes

Koordinator med ett brinnande intresse för logistik sökes

Är du en framåt, social och nyfiken person som trivs i en roll där du får vara spindeln i nätet? Trivs du i en roll med många kontaktytor och på en arbetsplats med en härlig sammanhållning? Har du även en lösningsinriktad och hjälpsam inställning så kan detta vara tjänsten för dig!

Beskrivning

Perido söker nu en logistikkoordinator till vår kund, ett företag som erbjuder logistik- och transportlösningar till etablerade och välkända företagskunder runtom i landet. Tjänsten är placerad i Jordbro. Det finns goda kommunikations-möjligheter då de fina, ljusa lokalerna är placerade längs med pendeltåget.

I rollen som logistikkoordinator kommer du ha daglig mejl- och telefonkontakt med underleverantörer och företagskunder. Du kommer att fungera som spindeln i nätet då din uppgift är att administrera, koordinera och fördela ansvaret till olika parter för att få transporterna att rulla och förhålla sig till rätt deadlines. Du ansvarar även för att planera ordrar och arbetar över ett brett kontaktnät vilket förutsätter att du trivs på en social arbetsplats där du har kontakt med såväl bekanta kunder som nya.

För att passa i rollen tror vi att du är en lösningsorienterad person som älskar utmaningar och att driva på ditt eget arbete! Kunden förhåller sig till rutiner gällande orderhantering och transportbokning, men arbetet förutsätter att du vågar ta initiativ och trivs i en problemlösande roll där du aktivt får hantera nya situationer och avvikelser. Du är kunskapstörstande, nyfiken och redo för en ny utmaning!

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av administration eller kundtjänst
  • Initiativrik, serviceinriktad, lösningsorienterad och nyfiken
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
Meriterande
  • Telefonvana
  • Erfarenhet av logistik/distribution

Omfattning och tillträde


Heltid, konsultuppdrag tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 21 sept (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30241 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se