Junior Systemutvecklare till Peridos huvudkontor

Junior Systemutvecklare till Peridos huvudkontor

Vill du jobba med nyutveckling? Söker du ett jobb på en liten IT-avdelning ett stenkast från Slussens T-banestation? Gillar du Scrum? Föredrar du att ha nära till dina beställare? Så nära att beställarna är dina kollegor på företagets övriga avdelningar bestående av rekrytering, sälj, leverans, ekonomi, HR, kontor & administration? Är det både backend- och frontend du vill jobba med? Då är det här en tjänst för dig!

Beskrivning

Vi på Perido söker nu en junior systemutvecklare som vill bli del av vår IT-avdelning. Du får jobba i stora, moderna lokaler med havsutsikt från åttonde våningen, där spelföretaget Dice tidigare satt. Vi har idag 700 anställda varav de flesta är konsulter och jobbar ute hos våra kunder. På vårt eget huvudkontor arbetar 70 medarbetare och på IT-avdelningen är vi 5 och utökar till 6 personer.

Eftersom du är en junior utvecklare kommer du att samarbeta nära våra befintliga utvecklare på avdelningen. Dels genom att du blir en del av scrumteamet och dels genom parprogrammering. I den här rollen kommer du att få vara delaktig i bolagets tillväxt genom att utveckla flera nya system och skriva nya funktioner till andra. Du får stor möjlighet att bidra och påverka både med idéer och det du skapar. Då vi är en liten IT-avdelning behöver alla utvecklare jobba med såväl backend- som frontend-programmering, något som gör det här till en rolig och lärorik roll.

Vi hoppas att du blir vår nya kollega!

Kravprofil
 • Eftergymnasial utbildning
 • Objektorienterat programmeringsspråk
 • JavaScript
 • SQL
 • Git
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Meriterande
 • PHP
 • Angular
 • Vue
 • Laravel
 • Linux
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde snarast möjligt.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 13 aug (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag, inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater. Vi tycker om att arbeta med människor och har lång erfarenhet av att hjälpa statliga såväl som privata organisationer med kompetensförsörjning – vi drivs av att hjälpa individer att hitta nya och spännande karriärvägar. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Den här tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30223 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se
Hemsida:www.perido.se