Junior Systemförvaltare till Aleris i Täby!

Junior Systemförvaltare till Aleris i Täby!

Aleris behöver förstärkning av en junior systemförvaltare till sin verksamhet i Täby. För dig som är nyfiken på att lära dig mer om systemförvaltning finns här den perfekta möjligheten då du blir del av ett kunnigt team med mycket kunskap som de gärna delar med sig av!

Beskrivning

Vi på Perido letar just nu efter en nyfiken junior systemförvaltare till en av våra kunder, Aleris, ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 11 000 medarbetare och omsätter 10 miljarder kronor. I den här rollen blir du en del av Aleris IT inriktad på att stötta Aleris Medilab som är ett laboratoriemedicinskt centrum för den svenska hälso- och sjukvården. Med all laboratorieverksamhet samlad under ett tak erbjuder de sina kunder en effektiv laboratoriemedicinsk service. Just den här tjänsten är placerad i Täby.

Som junior systemförvaltare kommer du att ingå i ett engagerat och kunnigt team där du har stora möjligheter att lära dig mer om systemförvaltning. Ditt fokus kommer vara
att arbeta med:

· Teknisk förvaltning
· Felsökning och systemkonfigurationer
· Identitetshantering
· Support åt verksamheten

När du börjar bli varm i kläderna kommer du att få ta större ansvar och bland annat delta i projektarbeten inom förvaltningsområden samt delta i arbetet med att ta fram förvaltningsplaner. Som systemförvaltare blir du länken mellan IT och verksamhet och i rollen ingår att kommunicera med olika nivåer i verksamheten, så här kommer din kommunikativa sida väl till användning.

Vi letar efter dig som är nyutexaminerad inom IT eller som har några års erfarenhet av systemförvaltning. Det viktigaste är att du är nyfiken, teknikintresserad och vill lära dig mer inom området! Vi tror att du som söker är en lugn och lösningsorienterad person som även i stressiga situationer klarar av att arbeta strukturerat. Här välkomnas du till en omväxlande arbetsdag där du får vara självgående i ditt arbete samtidigt som du får jobba i ett trevligt och kunnigt team!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Stort intresse för systemförvaltning
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av systemförvaltning
  • Erfarenhet av journalsystem
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 24 juli (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30101 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se
Hemsida:www.perido.se